Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олександр Комаров

Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Олександр Комаров, [ 2012-05-15 10:18:35 ],
на сторінці поезії     "НЮХОВИЙ ЕКСТАЗ"   Лілль Жозефіна де

Цікаво, цікаво, дуже цікаво!
Не сумніваюся, що чарівливі голівки герцогинь і принцес здатні народжувати ідеї більш ніж сміливі, і переконати їх в хибності власних гіпотез не легше ніж наблизити Марс до Венери, але все ж...
На основі яких саме припущень, не кажу вже фактів Ви зробили такий висновок?
Чого доброго с вітське товариство Майстерень, богема увірує, що якийсь Комаров приписує собі чужі труди. А коли істина встановиться, то як тому безвідомому Комарову спробувати оправдатися? Не заявляти на всю аудиторію, що він став жертвою прикрої помилки милої Жозефіни де Лілль? Засміють і честь Комарова буде знищена назавжди, а він ніколи не стане оправдовуватися через звинувачення жінки, навіть коли вона не принцеса.
Бувають звичайно жінки подібні міледі Вінтер чи Мата Харі, але здається характер Жозефіни більш подібний до Наталі Ростової ніж Єлєн Курагіної.
Так як ми будемо виходити з цього поло... цієї ситуації?

Далась, Чорнявко, тобі та СС "Галичина". Коли 80 тис. так чи інакше просилися по різних причинах, а прийняли 16 тис. і не всі загинули, значить хтось лишився. А ще родичі і нащадки. А просилися по різних причинах, хто по дурості, хто по молодості, хто з голоду, хто щоб поживитися, кого добровільно-примусово. Німецький агітпроп напевно "Список Шіндлера" не розвозив по хуторах, щоб своїми досягненнями похвалитися. А про освіту в Австро-Угорській імперії ще Іван Франко писав в оповіданні "Грицева шкільна наука".
Як ставляться до своїх есесів в Італії, словаччині, Румунії, Угорщині, Австрії? В Росії теж знаки клепають красновим.
Та й непогано розібратися, скільки народу справді добровільно подалися за рейхи попу рвати? Стільки як в СРСР в Афганістан?
А жорстокість і вбивства, катування і насилля, так зараз підлітки гвалтують, душать і потім спалюють. А тоді війна і безкарність. Війна зразу ділить на люди і нелюди.
Борці з сталінізмом під прапором гітлеризму - звучить смішно. Та і слова познаходили -сталінізм, -гітлеризм. Наче Сталін був один і Гітлер тільки сам.
А в спаленні сіл з людьми і УПА постаралася. Та й АК в боргу не залишалася.
1   ...   121   122   123   124   125   126   127   128   129   ...   133