Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олександр Комаров

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Алексий Потапов, [ 2008-03-07 15:10:40 ],
на сторінці поезії     "І"   Комаров Олександр

Мені цей вірш один твір нагадав - тут є схожі на сайті.
http://maysterni.com/publication.php?id=18876
В мене асоціативне сприйняття різних дійсностей розвинуте. Ось я про нього і згадав.
Пишуть, я вибачаюсь, "українською мовою", а не на українській або російській :) Вам вдаються вірші, але як багато кому з нас, авторів, над ними треба працювати.
Сонет має бути сонетом (це я не про Вас, а про деякі сонети цього сайта), а не віршем з 14-ти рядків, гексаметр (ще пишуть і гекзаметр) з постійною цезурою має бути ним, а не чимось схожим. Хіба що якщо людина віршує для себе або для кола друзів за столом. Або десь там ще. Вірш з трьома рядками в кожній строфі має бути терцином, а не просто віршем з випадковими римами (я бачив сьогодні і такий), якщо це в нас тут дійсно поетичні майстерні, а не клуб. Хоча і клуб - це надзвичайно корисне місце.
Ось така моя думка. Успіхів Вам і в подальшому :)
Коментатор Алексий Потапов, [ 2008-03-12 14:26:20 ],
на сторінці поезії     "І"   Комаров Олександр

Ми живемо в полоні нашіх ілюзій.
Може бути, що та сентиментальність, про яку я писав, була інакшою. Тоді не можна вірити ні кінематографу, ні літературі, які змальовували війну.
Ніяка сентиментальність не замінить доброту. Це абсолютно різні речі.
Наступальні, менторські тенденції у віршах відкривають не самі найкращі риси чи властивості людського характеру. Час впливає не стільки на руки-ноги-суглоби-м'язи, але і на мишлення. Старі люди, скоріше за все, принесуть більше користі онукам, бо ті їх слухають в півуха або не розуміють на всі 100%. А сприймають тільки посмішки, інтонації та спеціальні вчинки, що нагадують доброту. Або доброту - якщо людина дійсно добра, а не солодко-сентиментальна.
Люди, які ще здібні розуміти все, що на них впливає, майже на 100%, будуть незрозумілими тими, кому не дано так розуміти - чи за віком, чи за стереотипами мислення.
Не напружуватиму Ваш час, як і свій. На все добре.
Ви досить безапеляційно висловлюєте свої думки.
Коментатор Олександр Комаров, [ 2008-03-17 16:06:46 ],
на сторінці поезії     "XVI"   Комаров Олександр

1   2   3   4   5   6   ...   31