Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олександр Комаров

Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Олександр Комаров, [ 2012-10-02 15:22:33 ],
на сторінці твору     "Різдво"   Станіславська Адель

Значить зтерплось-злюбилося. І відірвану крихту до хлібини люди навчилися ліпити. Будемо сподіватися, що більше Віра і Василь не стрінуться ніколи. Якщо якась дрібниця, непорозуміння чи проста обмова розлучають людей, так по тому і бути. Нічого на судьбу-несудьбу кивати.Один який йшов, таку і здибав, друга буде вірная дружина і цнотлива мати. О!
Щодо самого твору, то деколи здається, авторка розмовляє російською, трохи є одруківок-описок по типу -не на колядували чи -не на довго. Та то справа наживна.
Головне в автора, жива уява, співчуття і співпереживання з своїми героямиі своїм героям. Тоді це не залишить байдужим читача, хто б він не був. Принаймні вірити хочеться.
Одне зауваження. -децибелів як і -герців чи генрів і фарадів не буває. Хоч навіть в літературних студіях, на радіо так говорять, але і Белл, і Герц, і Генрі з Фарадейем достатній вклад зробили в науці і техніці, щоб їх не відмінювати. Їм людство виказало свою найвищу шану - їх прізвища пишуть з малої букви. Тому двадцять децибел і тисяча мегагерц, а не децибелів чи герців.
Давай нову новелу, Аделаїда!
1   ...   128   129   130   131   132   133