Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Тетяна Роса (1964)

Отримані коментарі | Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Тетяна Роса, [ 2009-08-16 21:37:22 ],
на сторінці твору     "***"  

Немає нічого простішого? Як же ви помиляєтесь! Я можу любити твори і не любити автора. І вже не буде він мені авторитетом, якщо зробив у своєму житті щось, що мій максималізм вважатиме недостойним Великого Автора. Просто здібна людина, яка жила, була щасливою чи страждала і сторювала прекрасні речі. Хто для мене вагомий? Той з ким спілкуюсь або чию книжку читаю і чиї думки намагаюсь зрозуміти. Я не читаю віршів, щоб вчитися їх писати, я хочу лиш зрозуміти і відчути їх, і це не залежить від імені автора. То що, вказувати всіх, кого я читаю? Адже вони всі на мене впливають, і я не знаю, хто більше. А лицемірити і брехати не хочу.От Вам і легко.Що робти, доведеться бути пані Ніхто, це краще, аніж пані Лицемірство.
А щодо мораліте від шановного Михайла, то воно не набагато відрізняється від інших подібних. Можливо, людям треба перехворіти чимся таким, щоб перейти на інший рівень. Це краще за цілковиту байдужість. Мене хвилює інше мораліте: "...не потрібно всіх оцих жадань і вимог до кращого, якщо персонально вам воно не відоме." Тобто не знаєш, то й не рипайся, не намагайся зрозуміти, задовольняйся тим, що є? І чиє мораліте у такому разі мені повинно подобатись більше?
Коментатор Тетяна Роса, [ 2009-08-18 16:54:58 ],
на сторінці твору     "***"  

Шановний пане Михайле, здається мені, що ви трошки перегинаєте палицю щодо мого детального аналізу вашого твору, бо аналізом там і не пахне, так, загальний погляд, спроба поділитись думками. Щоб робити детальний аналіз, треба мати впевненість у собі, обґрунтовану на визнаному місці у поетичних колах. Мене ж у тих колах взагалі немає, тому єдине, що я собі дозволяю - це висказати власну думку, яку людина завжди може відкинути, як помилкову. І завжди рада , коли хтось ділиться своїми думками щодо моїх віршів зі мною. Тож завжди прошу. Радію Вашим намірам пірнути у світ справжньої поезії. Успіхів Вам!
Шановна Редакціє! Ну як Ви не розумієте, ну не здатна я вчитись, читаючи вірші інших – я ними милуюсь! Я тому і прийшла до Поетичних майстерень, бо сподівалась на якісну критику і детальний аналіз типу «Ось тут добре, а ось це погано, тому що…», а не на «Ви недостатньо до себе вимогливі». Якби я була впевнена у якості своїх віршів, то набридала б редакціям, намагаючись надрукуватись. Адже помічати свої недоліки без допомоги інших не так то просто. Ну помилилась… І справді, це ж не навчальний заклад. Крім цього, мабуть, і сенсу немає на мене час витрачати аж по цілій купі причин,які я й сама розумію. Радію хоч тій невеличкій кількості зауважень, які отримую і намагаюсь змінюватись на краще.
Коментатор Тетяна Роса, [ 2009-10-31 01:41:34 ],
на сторінці твору     "***"  

:))
Коментатор Тетяна Роса, [ 2009-10-31 01:47:57 ],
на сторінці твору     "***"  

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   ...   25