Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Наталка Білецька (1981)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Наталка Білецька, [ 2006-10-28 23:38:24 ],
на сторінці поезії     "***"   Білецька Наталка

Коментатор Дарина Березіна, [ 2007-01-12 00:04:08 ],
на сторінці поезії     "Портрет з натури"   Білецька Наталка

Коментатор Наталка Білецька, [ 2007-01-16 16:35:57 ],
на сторінці поезії     "Портрет з натури"   Білецька Наталка

Коментатор Наталка Білецька, [ 2007-04-24 15:20:44 ],
на сторінці поезії     "***"   Білецька Наталка

Доброго дня шановним критикам!
Спробую висловити своє міркувння щодо отриманого зауваження.
Якщо ставити питання "невже" - як на мене, втрачається загальна таємниця світоіснування та повіданого у вірші. Питання під кутом "невже" в даному контексті звучить надто риторично (принаймні, мені так вчувається).Тому цей варіант однозначно відпадає.
Сполучник "але" - це категоричне заперечення, і, у такий спосіб, губиться загальний сенс тексту, адже створюється враження, що автор/лір.герой(-їня) від початку ЗНАВ природу дня, сутність побутування світу і лукаво приховував від усіх цю інформацію, аби у фіналі вивищитись НАД (уловлюєте?).
Чесно кажучи, цей останній рядок (разом із самим віршем, звісно!) "жив" у шухлядці під двома ймовірними своїми варіаціями-інкарнаціями: одна - представлена мною вище, інша ж - мусила б мати вигляд на кшталт "та й нема кому відповідати". Думалось, з приводу збереження звукової мелодики тексту, 2-ий варіант тяжіє до народного (може, дійсно такого, що більш відповідає ознакам і принципам евфонії?)...
Утім, щиро дякую за увагу до тексту, комент та критичну пропозицію. Обіцяю обов"язково замислитись детальніше над висловленим.
1   2   3   4   5