Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Марина Копаниця

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Володимир Вакуленко, [ 2006-05-16 22:02:17 ],
на сторінці поезії     "Критикам і критиканам"   Копаниця Марина

А Ви хоч зустрічали справжніх критиків, які вщерть трощать Ваші труди? Ото все написане думаєте була зухвалою критикою? Помиляєтесь, то квіточки, я вже чотири роки борюся за своє поетичне існування, і такого набачився. А тут, на сайті, просто подобається, не подобається. Багато хто читаючи Ваші перші вірші, просто хтів добра Вам, бо бачив там справжню, але ще не довершену поезію. Але Ви не прислухалися ні до кого, так "сама собі на умі". Але ж всерівно, без критики не обійтися. Іще одне. Коли мені один кричав, аж розпинався: Я ГЕНІЙ, я промовчав, але подумав - чи багато у Вас читачів. Бо не важливо скільки ти макулатури випустив в світ. Читач від тебе чекає справжньої насолоди(від віршів), тому не треба старатися своє життя перетворювати на суцільну макулатуру. Так поет повинен мати свою думку, але не зайву. Колись і себе вважав генієм, поки не зустрівся з розумними людьми. Інколи туркменські чабани співають кращу попсу чим я писав. Досконалості немає меж, але рівень кожного разу повинен збільшуватися, а не навпаки. Чого і Вам раджу. А до критиків мене не приплюсовуйте, справедливу критику я ціную, саме з неї вчуся, навіть коли відповідаю зухвало.
Коментатор , [ 2006-05-17 08:37:27 ],
на сторінці поезії     "Критикам і критиканам"   Копаниця Марина

Отже, пане Володимире, я оцінив даний твір на 5. Коротко поясню причини такої щедрості. Їх дві: 1. Авторка піднімає цікаву ІМХО тему, а саме психолоґічна різниця між людьми, що критикують зі щирим бажанням допомогти поету-початківцю, і тими, хто це робить для власного самоствердження. 2. Чисто технічно вірш виконаний добре (деяки зауваги я вже зробив, але вони не важливі). Ось.

Можливо, цей твір тягне не на 5, а не 4. Можливо. Але зараз у нього стоїть оцінка 3, значить, хтось (а судячи з усього, ви) поставив одиницю. Серед причин своєї неласки ви не назвали жодної релевантної.

Почали з того, що нахамили дамі (можна хоч десять крапок поставити, а слово "хуйня" все одно впізнається). Потім поскаржились на своє власне важке життя (і яке це відношення має до віршу пані Копаниці?). Закінчили загальними фразами про те, що досконалості немає меж (знову те ж саме запитання про релевантність до твору пані Копаниці). Від вашого коменту складається враження, що єдина причина вашої одиниці - це те, що ви чомусь зачислили себе в розряд критиканів. Тобто, сприйняли вірш як камінь у власний город. Я не в курсі ваших з п. Копаницею взаємин, але, поставивши найнижчу оцінку твору і не надавши зовсім ніякого для неї обґрунтування, ви, власне, і поступили як критикан, себто довели правоту думки шановної авторки, яку вона виражає в своєму творі. Навіть якщо у вас є причини для якихось неніжних до неї почуттів, найрозумнішим з вашого боку було б даний твір просто проіґнорувати. Але це вже не вельми цікаві подробиці.

Повторюю, на одиницю цей вірш не заслуговує аж ніяк.
Коментатор , [ 2006-05-17 13:59:48 ],
на сторінці поезії     "Критикам і критиканам"   Копаниця Марина

Коментатор Володимир Вакуленко, [ 2006-05-17 15:23:40 ],
на сторінці поезії     "Критикам і критиканам"   Копаниця Марина

Коментатор Ірина Новіцька, [ 2006-05-25 04:05:25 ],
на сторінці поезії     "Оглянись"   Копаниця Марина

Коментатор , [ 2006-09-18 13:33:39 ],
на сторінці поезії     "Пушинка істини"   Копаниця Марина

1   2   3   4