Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Сергій Філіппов (1981)
Найбільше люблю споглядати світ, блукати старими вулицями незнайомих міст, летіти крізь кілометри лісів, неба й туманів назустріч новим пригодам, новим безцінним зустрічам.


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Юля Окулова, [ 2011-01-18 03:05:50 ],
на сторінці поезії     "На 21 гл. Йоана"   Філіппов Сергій

Коментатор Анонім Я Саландяк, [ 2011-07-29 14:38:21 ],
на сторінці твору     "Критика чи гоніння на святого Самашедшого?"   Філіппов Сергій

"Записки..." читав...згодом очікував цікавих сюжетних поворотів, потім зауважив свою життєву паралель(тьху ти!-- так ж автор пише про Україну). Усвідомив , що хронології подій, викладені в романі і закладені у моїй голові, дещо різняться і зрозумів, що це від політичних передвиборчих та міжвиборчих теревенів...Далі дійшов висновку, що я, як і головний герой, дуже залежний від своєї дружини ...А коли перегорнув останню сторінку, то подумав: а для чого ж автор склав цю хронологію. Не може ж бути, щоб не було продовження, і зловив себе на думці: Ліні Костенко на останній сторінці слід було зазначити : продовження, дивись с.1. Воно справді і в житті так трапилось. Вернувся Кучма... і починай усе спочатку...
Кажуть, що велике бачиться здалеку...а маленького і впритул не побачиш. Я начебто нічого й не побачив, але що то за гвалт учинився? Чому це так зачіпає українських чоловіків? Хотів би зрозуміти!
Я. Анонім.
Коментатор Сергій Філіппов, [ 2012-03-28 22:58:38 ],
на сторінці твору     "Доки не вистиг зелений чай"   Філіппов Сергій

Коментатор Тетяна Флора Мілєвська, [ 2012-03-29 08:39:27 ],
на сторінці твору     "Доки не вистиг зелений чай"   Філіппов Сергій

1   2