Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Юлія Івченко (1978)
Чому ж тобі так погано, сонечко, спиться без степових найсильніших у світі вовчиць?
може тому, що Маруся до гробу безтямно кохає Гриця?
може, її кохання сильніше за найжорстокіших вбивць?


Отримані коментарі | Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Юлія Івченко, [ 2013-06-06 15:37:28 ],
на сторінці поезії     "І боляче..."   Івченко Юлія

Коментатор Юлія Івченко, [ 2013-06-10 01:38:20 ],
на сторінці поезії     "Пожежа."   Івченко Юлія

Коментатор Юлія Івченко, [ 2013-06-20 19:56:32 ],
на сторінці твору     "***"  

Любі друзі, шановний пане редакторе « Поетичних майстерень», Володимире ,до останку мовчала, бо розуміла без конкретних дій власника сайту абсолютно не має ніякого сенсу витрачати свій дорогоцінний час, бо як гарно помітила Світлана Костюк, будь-які сварки, відволікають від головного – поезії, що потребує умиротворення, тиші, бажання писати і удосконалювати написане. Тепер, коли розумієш, що наш головний редактор не має причетності до поданих вище подій і несе своїм сайтом естетичний, літаруторозранвчий розвиток української сучасної літератури, і головне, справедливо ставиться до стосунків на сайті, з легким серцем, хочеться подякувати і низко вклонитися, за те, що :
Легкий , пухкий попілець,
Ляже , вернувшись, в тиху землицю.
В купі з водою там зростить вербицю,
Стане початком тоді мій кінець.
ЛЕСЯ УКРАЇНКА «Лісова пісня»
Буду говорити зараз не , як поетка, а бізнесмен. Хочете, не хочете, а дітей годувати треба, і кожен заробляє на хліб так, як може, тому і нема , наче нічого поганого, що Валентина і Сенатор створили свій власний сайт, і , як розумні особи розмістили його посилання на головній сторінці «Поетичних Майстерень» Кліпне людина на той сайт – реклама санаторіїв, інші рубрики під псевдонімом, пов» язані з Християнською любов»ю, вірші, але меншість з нас за браком часу не додивлялися до прихованого
Малий бізнес здатен в умовах економічної кризи в країні при мінімальному рівні підтримки держави створювати робочі нові робочі місця, зменшуючи соціальну напругу в суспільстві: забезпечувати досить вагому частку надходжень у вигляді податків, ризиковано, ще раз повторюся ризиковано розробляти та впроваджувати нові зразки продукції та послу. Надалі буде викладена лише моя суб»активна думка, щодо побаченою на сайті Валентини Попелюшки.
Дякуючи Ксенії Озерній, я таки розшукала лавку пана Степа, і вжахнулася…
Ці люди можуть бути, як і посередниками, так і власниками МП. Конкретики в коментарях викладно було замало, аби звичайний любитель поезії, зрозумів , як на ньому, завуальовано геніальним іменем Лесі Українки уже заробляли гроші, то ж спробую пояснити. Дивимося на пропоновану продукцію:
1. Домашні ковбаси і сири. ( Замовити можна у власниці сайту. Замовлення від 25 кг . –доставка безкоштовна.
2. Рубрика реклами санаторіїв Закарпаття.
3. Рубрика « Здоров»я», де рекламуються біологічно- активні додатки до їжі фірми « Нутрілон» , супер- чарівний гребінець для волосся і таке подібне. В Росії – це все давно заборонено.
У нас готується прийняття закону, про заборону торгівлі подібними засобами, якщо цим не займається аптечна структура.
І перший «продукт» , як зірочка, « Марафон, присвяченій Лесі Українці», який коштую 10 грвн. Ії профіль. А в кожній рубриці, навіть там, де показано, як правильно розробляти тушу свині, корови, чи ще якоїсь тварини , знову іі портрет ЛЕСІ і пісня. Отут уже і мені в голові помутніло…
Тепер дивіться, як заробляються гроші. У кого провідний інтернет, той сто відсотків не помітить, як зникне «енна» сума грошей. Інети типу «МТС Конект» потребують постійного вкладу грошей, і якщо користувач звик, що 50 грвн йому вистачає на тиждень, то при кліпанні на личко нашої Лесі, чеше потилицю, а де його гроші поділися, бо наче ж ранком тільки поповнив, а зразу нічого не працює.:)
2. Відвідувачам сайту пропонували « Марафон….» десь на місяць, а конкретики не було. Чому? Софія Кримовська писала-писала, та й плюнула.
Для організації туризму в сільській місцевості поряд з вище зазначеними природно-екологічними й культурно-історичними ресурсами величезне значення має наявність пристосованого для приймання туристів житлового фонду. Хочу відзначити, що підвищити рівень привабливості житла, які використовують у системі сільського , в тому числі і зеленого туризму, їхнє оформлення й архітектура в стилі етнографічних традицій тієї або іншої місцевості є вишуканою цікавинкою. Врешті, що нам і пропонувалося.
Але люди до Закарпаття прибувають не водночас. Деякі сім»ями, дехто поодинці. Зустрічаючий, психологічно сканує туриста: На чому приїхав – потяг, машина, машина віп-класу, діти, навіть, в що одягнена сім»я… На сайті уже є якась у віршах і коментах інформація про ту , чи іншу людину. Проводиться психологічний вплив : « О, Василю!Ваша дружина так втомилася, в неї психологічний надрив. Невже заради неї, ваших діток , ви не можете собі дозволити нормальний відпочинок? Вам потрібно люкс –номер… І т. под. Вигаданий мною Василь ( особа існуюча…) , посміхається на 32 зуби, і замовляє повні послуги. З цього отримує, той, хто заселяє родину від 30 до 40% внеску. Уже перевірено, як то кажуть на власній шкірі. Якщо ж достаток менший, селять, навіть до якоїсь бабусі, але сніданки, обіди , вечері можуть буди з «лавки пана Степана.»
Поступово люди-поети здружуються, волонтери « викачують» інформацію, і продається усе від ковбас, які привозять на репетиції, ( бутерброди, гарячі обіди і т. п.), бо пропонували виступати по санаторіїх, а – це потребує репетицій( до біологічно- активних добавок), бо у кожного є своє слабке місце…. А у поета душа ніжна ніжна… Хтось –десь про свою проблему і обдовиться…
Захотіли на природу: волонтери все зоорганізували! Ось тобі і м»ясце , і шинка, навіть, із якимсь закладом харчування можна домовитися, аби лишень, частина сирно-м»ясної продукції реалізувалася. І стіл у лісі накритий, бо чи ж не гадзиня- хазяйка? І часу втрачати не треба .Хіба гроші…
Все б то було добре, якби приводом не було знущання над Лесею Українкою!!!!!!!!!
Чому саме зацікавила поетична спільнота, бо більшість із поетів рвуть жили учителями, редакторами, і за кордон виїхати , -це мрія ,як манна небесна! Але ж відпочити хочеться….Закарпаття – чудовий куточок України, тому всі раділи спочатку і , хто знав, що за Християнськими віршами криються вовки в овечій шкірі. . А якби я на свої комерційні сайти виставила Лесю Українку?Та можна і основною справою не займатися.:)Хіба ж не сором!
Тип характеру митця в драматургiї Лесi Українки виявленим найбiльш чiтко та послiдовно. Водночас вiн по-своєму унiверсальний, оскiльки новоромантична концепцiя творчостi, активно творена Лесею Українкою, передбачала певну абсолютизацiю ролi мистецтва й митця в людському буттi, розглядала постать митця як інструмент у передачі сакрального.
Приниження геніального митця , який сам уже відповіді не дасть – то найбільший злочин , і слава Богу, що редакція вчинила по -совісті! Така ось моя думка. З повагою до пеемівців.
Коментатор Юлія Івченко, [ 2013-06-20 23:03:37 ],
на сторінці твору     "***"  

Коментатор Юлія Івченко, [ 2013-06-26 19:31:42 ],
на сторінці твору     "***"  

Актуальне питання, Яно!!! Прозорості , звісно, хочеться! Скажу за себе, редакція, рідко оцінює, мене наприклад, але я з того не переймаюся.) Головне, не те, що робить хтось, головне, як вчиняєш ти. Свого часу я прибрала оцінювання, але вже, коли писала під власним ім"ям, а не під псевдонімом Блакитна Кішка, то , може, стала нецікавою.:) Головне, лишилася думка інших поетів, яких поважаю. Шкода, не маю часу, написати відгук усім. Перелякана, коли у Олени Пашук, вкрали її вірші, то , навіть, оформила авторське право на псевдонім. :))) Але Олена судилась тоді, тому я змінила псевдонім на справжнє ім"я. Може, колись і видам , щось під назвою прозове.) Чесно скажу, мене оцінює більше народ, тай на тому , дякую. А головний редактор писав мені, що потрібно, як всі, щоб оцінювалося. То хай так і буде. Згодна з пані Любою. Всім наснаги і прозорості, а ще гарного настрою, щоб там не було.)
1   ...   92   93   94   95   96   97   98   99   100