Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Літугрупування «палата нумер тринадцять» (2008)

Коментарі видаляються власником авторської сторінки
Редакція Майстерень (Л.П./М.К.) [ 2009-01-27 13:36:20 ]
Палата № 13 - мені прикро, що хтось із вас дозволяє собі від імені всього літугрупування коментувати вірші авторів не з літугрупування.
І дозволяти собі моветони - на кшталт "дєточка".
Звичайно, вас виховувати вже пізно, але програмісти вже працюють над тим, щоб забрати у всіх "літугрупувань" можливість коментувати і оцінювати.

Просимо вас утриматись від негарних учинків до того часу, коли у вас фізично заберуть можливість ці вчинки робити.


Коментарі видаляються власником авторської сторінки
палата нумер тринадцять» (Л.П./Л.П.) [ 2009-01-27 15:55:10 ]
Шановна Редакція Майстерень! Ми не зустрічали в правилах сайту заборону літугрупуванням коментувати твори інших авторів. Не оцінювати - так, але Палата нікого і не оцінює. Щодо заборони коментування, то це нонсенс. Ви пропонуєте коментувати один одного?!
Так званий "мовєтон", про який Ви зауважили, стосувався лише Маші ТВ Дідзе, а ні в жодному разі шановної Блакитної Кішки. А від "постраждалої" Маші ніяких претензій не було.
Будь ласка, можна оголосити одразу весь перечень заборон? А також причини, якщо не важко.


Коментарі видаляються власником авторської сторінки
Юлія Івченко (М.К./М.К.) [ 2009-01-27 16:39:37 ]
"Фізично заберуть можливість ці вчинки робити".- - цитую Редакці. Отже людство не змінилося... Що ж прикро , що тільки в єдиний спосіб розв"язуються конфлікти. Тепер, я принаймні розумію, що хотіла сказати мені Леся Романьчук в коментах до " Лебедине".


Коментарі видаляються власником авторської сторінки
Редакція Майстерень (Л.П./М.К.) [ 2009-01-27 17:06:49 ]
Саме так пані та панове, адміністрація несе відповідальність за те, що робиться на ПМ - тому за зловживання даними їм додатковими можливостями літугрупування цих можливостей будуть позбавлені.
Я сподіваюсь, що наші програмісти з цим завданням у найближчій перспективі справляться.

А щодо прописування усіх заборон - місця не вистачить, - є певна етика людських стосунків і спілкування - і не потрібно її порушувати.


Коментарі видаляються власником авторської сторінки
палата нумер тринадцять» (Л.П./Л.П.) [ 2009-01-27 17:17:47 ]
Тобто коментування творів інших авторів розцінюється як "зловживання"? :)))) Щодо "етики людських стосунків", чи може РМ навести хоча б єдиний приклад, коли коменти Палати № 13 порушували цю етику, а саме: ганьбили будь-кого, допускали нецензурні висловлювання, погрожували і т. ін.? (Гумор та сатира не вважаються, так?) :)