Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Мирослава Меленчук (1983)

Отримані коментарі | Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Мирослава Меленчук, [ 2007-09-18 16:43:16 ],
на сторінці твору     "***"  

Михайле, проблеми навколо футболу і проблеми у футболі - різні речі. Не була на стадіоні поряд із зоною, про яку Ви говорите, але щодо справжніх вболівальницьких емоцій буду сперечатися. Не той фанат футболу, що не пропускає жодної гри, а той, хто живе футболом, навіть не граючи у нього. Що можу сказати про згаданих вами фанів? - їхній сенс існування не у самому вболіванні, а у способах. Як на мене, то взагалі існує дві категорії людей-прихильників футболу: вболівальники і фанати. Самі визначення дають пояснення поведінці цих двох груп. Вболівальники до останнього вірять у свою команду, у складних ситуаціях і поразках не кажуть "фу!", не відвертаються, а продовжують підтримувати за будь-яких обставин. Фанати ж не відчувають ніякої відповідальності за результат, рідко проявляють розуміння психології гри, легкі на підйом в плані помсти не за допомогою підтримки своїх гравців, а за допомогою кулаків щодо інших, тримаючи руку насерці під час виконання гімну вони так чинять не тому, що відчувають гордість за свою країну, а тому що так роблять фанати інших країн. Фанатизм - це жадання миттєвих відчуттів. Вболівання - це підтримка і розуміня до, під час і після за будь-яких обставин.
Коментатор Мирослава Меленчук, [ 2007-09-20 12:42:40 ],
на сторінці твору     "***"  

Михайле, скажу Вам по секрету, не там "копаєте". Говорячи, як у нас все погано і огидно, нічого не вирішите. Потрібні конкретні дії, які б не спонукали до чогось, а які б відразу несли в собі протидію тому, що твориться навколо. І знаєте, єдине, що Ви можете, так це виховувати своїх дітей чесними, порядними, співчутливими, не байдужими до своєї країни. Тих "гопів" (дозволю виразитися Вашими словами) не перевиховати, а от виховати своїх дітей іншими ми можемо.
Мене зачіпає те, що Ви однією міркою всю країну обійшли.
І що хотіли Ви сказати фразою:
"італійці не хотіли перемогти українців
у футбол
це був просто їхній вибір"?
Як можна говорити про вибір без бажання? Це Вам не вибори депутатів, коли обираєш не тому, що хочеш віддати за когось свій голос, а навпаки, щоб не дістався цей голос комусь ще гіршому, або щоб з тобою порахувалися... Ви хотіли підняти одну тему, але необережно зачепили за живе іншим.
Коментатор Мирослава Меленчук, [ 2007-09-20 14:18:54 ],
на сторінці твору     "***"  

Чекайте-чекайте, я не говорила про асоціації. У футболі не може бути небажання, а просто вибір перемогти, якщо це не товариська зустріч чи благодійний матч, коли результат на табло не має ніякого значення. До того ж Ви, Михайле, самі не відчуваєте різниці між вибором і наміром. Намір - тільки сподівання, а вибір - виконана дія. То як ці два поняття можуть асоціюватися? І Ви ж про намір ніде не згадили. Щоб проводити паралелі з матчами і українським менталітетом, необхідно знайти ниточку, яка пов'язує і акцентувати на ній увагу, а Ви подали набір думок, з яких може випливати будь-що.
Радите прочитати мені психологію? А я Вам раджу перечитати. І знаєте чому? - Через трактування. Із задоволенням продовжу Вашу останню репліку: "полюбити себе!!! таким, яким є". ;) Відразу зміст міняється. Ось так кожен вибирає для себе своє. Якщо людина любить себе (навіть поганою)і живе в комфорті з собою, то вона не буде змінюватися через несприйняття іншими такої ж дійсності. Ви ж, певно, чули, що людину не зміниш? Отож. Не говоріть про те, що було би краще, а скажіть, що я зробив ось так - не так, як інші, щоб було порівняння, а вибір, думаю, читач зробить сам.
Щасти!
Коментатор Мирослава Меленчук, [ 2007-09-20 15:43:39 ],
на сторінці твору     "***"  

Любий Михайле (бачите, я Вас у процесі дискусії навіть встигла полюбити :)), категорично не погоджуюсь з тим, що намір може швидше вилитися у виконану дію, аніж бажання. Взагалі, якщо чесно, то намір і бажання не стоять на одній сходинці. Це почергові етапи до здійснення чогось. Як на мене, то намір - причина дії, а бажання - стимулювання дії. І не варто забувати, що від наміру набагато легше відмовитися, аніж від бажання. А позитивний результат дає намір+бажання-переоцінка власних можливостей. Ось чому футбольна збірна Італії перемогла, тому що намір, бажання і можливості співпали. Щодо тла, то Ваш задум був хорошим, а от виконання, даруте, розпливлося.
І ще одне, коли пишете щось своє, то не радьте прочитати ще когось іншого, щоб зрозуміти правильно Вас. Чому Ви думаєте, що хтось сприйме когось (його твір) обов'язково так же, як і Ви? Якщо Ви хочете бути подібними чи висловити щось схоже з іншими, то зробіть ненав'язливий, але доволі чіткий натяк, наприклад, у назві. Але головне - не повторіться із висновком.

Коментатор Мирослава Меленчук, [ 2007-09-28 15:32:26 ],
на сторінці твору     "***"  

Коментатор Мирослава Меленчук, [ 2007-09-28 15:56:47 ],
на сторінці твору     "***"  

Коментатор Мирослава Меленчук, [ 2007-09-28 19:25:58 ],
на сторінці поезії     "***"   Меленчук Мирослава

Любі мої, дозвольте з вашими доказами не погодитися. І зараз поясню чому. Я вперта і з цим тяжко, мабуть, не погодитися. ;)))
Я залишуся до кінця своїх днів переконаною в тому, що окремо або у поєднанні з однаковими за змістом словами вживатися ці два слова можуть рівнозначно і означати те ж саме.
Розумієте, під кожне правило можна знайти і заперечення навіть у одних і тих же людей. Довго не буду займати вашого часу, наведу просто одну цитату того ж Шевченка із його повісті "Музика": "Антін Карлович, сидячи на ґаночку, добродушно посміхався, а Маряна Якимівна брала по черзі дітей на руки й цілувала з найщирішою материнською ніжністю." Так от і доказ того, що не саме слово несе собою зміст, а потрібно все сприймати в контексті з іншими. Я не сумніваюся, що якщо пошукати, то можна і у інших знайти такі словосполучення.
Тому залишуся на своєму.
1   ...   6   7   8   9   10   11   12   13