Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Кока Черкаський

Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Кока Черкаський, [ 2011-08-16 23:11:21 ],
на сторінці твору     "Голосуймо за Романа Скибу!"   Черкаський Кока

Коментатор Кока Черкаський, [ 2011-08-21 11:02:41 ],
на сторінці твору     "Голосуймо за Романа Скибу!"   Черкаський Кока

Отже зараз - ранок 21 серпня.
Я проспав сном младєнца рівно до 10-00.
ПРокинувся - і відразі на Фейсбук.
І що ж ми бачимо?

Скиба -269 голосів!
Жадан - 322 голоси.
ЛІНА КОСТЕНКО - 321 ГОЛОС.
Андрухович - 283 голоси.


Іван Малкович - 154 голоси.
Забужко - 153 голоси.
Звідкілясь взялася ще і Наталка Пасічник -173 голоси, котра обігнала Малковича і Забужко. Вітання, Наталко.Треба буде якось тебе почитати, але пізніше,після конкурсу :)

Отже, Ліна Костенко практично наздогнала Жадана. Це цікаво, і, на мою думку, закономірно. Бо хто не читав Ліну Костенко? А хто і не читав, той принаймні чув пісні Ольги Богомолець на вірші Костенко. Але, імхо, ті люди, котрі читають Ліну Костенко, не заходять в Інтернет, а якщо і заходять, то лише для того, щоб прочитати особисту пошту, а про існування Фейсбуку і гадки не мають.

Отже, що ми маємо? Розрив між Скибою та Жаданом скоротився до жалюгідних 53 очок. А між Скибою та Андруховичем - до ще жалюгідніших 14 очок! І це вселяє надію у мою зранену душу!

Продовжуємо у тому ж дусі, пані та панове!

Коментатор Кока Черкаський, [ 2011-09-24 03:06:08 ],
на сторінці поезії     "пародія « Просто секс »"   Гентош Іван

Усым привіт! Гентошу - суперпривіт!!!! :)
Дякую за пародію, власне, багато хто зрозумів правильно, що це була підколка -змусити пана Івана написати пародію на паліндромон теж у вигляді паліндромона :) Проте, це апріорі неможливо :) Тому дякую за те, що вдалося створити. Дійсно, для багатьох читачів так набагато зрозуміліше :)

Кілька зауваг щодо незрозумілості оригіналу. Я хочу сказати, що у декого і звичайні вірші, не паліндромони, виходять не набагато зрозумілішими:) У мене є понад 20 паліндромонів, і всі вони різні, зі своїм образним рядом. ТОму не треба це сприймати, як абракадабру, а слід "зануритися" у цей текст і намагатися зрозуміти його на рівні підсвідомості. І при цьому у кожного читача картинка буде складатися своя і неповторна, як візерунки у калейдоскопі.

До речі, читання паліндромонів має виразний терапевтичний ефект. Для цього слід прочитати паліндромон взад-вперед 10-20 разів і увійти у своєрідний транс.
1   ...   11   12   13   14   15   16   17   18