Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Гренуіль де Маре

Отримані коментарі | Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Гренуіль де Маре, [ 2010-11-09 23:02:31 ],
на сторінці твору     "***"  

Ну, те, що з мене «пана» зробили, ще якось можна пережити… гірше те, що до українського народу я віднині, виявляється, не належу – бо не матюкаюся! А скільки ж таких горопах, як я… Про поетів-класиків я вже мовчу. Ну, які з них українці: щось там мудрували з римами, пітніли над словниками, ламали голови над тим, як би мелодійності та благозвучності досягти, а всього-то й треба було - загнути в три поверхи! І відразу настрій і сенс тексту до читача дійшов би.
Ой, що це я верзу… Оце тільки-но дійшло, що класикам ця проблема була абсолютно незнайома. Адже у шановного автора ясно сказано: «…стан мови та народу,який її вживає на ПОТОЧНИЙ момент». Зрозуміла! Тобто раніше народ подібних висловів просто не вживав. Це він теперечки отак спаскудився. Тому й доводиться матюки вставляти в поезію – бо інакше ну ніяк не допетрає народ, що там той поет до нього намагається донести… Ага, ага… ну, що ж – гарної ви думки про читачів, нічого сказати!
Тепер щодо цієї заяви: «кому це все не подобається,- відповідь можна знайти в останньому рядкові». Якби я зайшла на ваш особистий сайт – не питання, вийшла геть і дорогу забула. Але ви, шановний, знаходитеся у Поетичних Майстернях. А це – місце публічне. І правила, які виконують усі інші, будьте люб’язні виконувати і ви. Ось тут: http://maysterni.com/rules_main.php у 4 розділі можете прочитати наступне: «2. Твори, що містять у собі некоректні заклики, виказування, лайку - заборонені для використання в публічних місцях - можуть бути видалені, а реєстрація автора відмінена».
Сподіваюся, що Редакція Майстерень скористається цим своїм правом, якщо ваша совість (а вірніше – її відсутність) дозволяє вам поводитися настільки по-хамськи.
Коментатор Гренуіль де Маре, [ 2010-11-10 19:19:52 ],
на сторінці твору     "***"  

"...Ви кажете діти можуть і читати, і все таке..." - я таке кажу?! Де? Ви навіть не потрудилися уважно прочитати написане мною. До чого тут діти? Чи для вас новина, що є дорослі люди, яких ображає нецензурщина, яка звучить у їх присутності? Чи вас не вчили, що "виражатися" у присутності жінок (та й взагалі - незнайомих людей) - неприпустимо?
Стосовно "змістовного вживання нецензурної лексики" - нецензурне слово таким і залишається, які б хитромудрі аргументи на його захист ви не вигадували.
До ваших послуг - усі багатства української мови, а ви не здатні знайти вислову, який "буде органічно виглядати"?! Я ридаю... Знаєте, на що це схоже? Перед людиною - глибоченна криниця з чистою водою, а вона припала до брудної калюжі і хлебче, аж прицмокує...
Схоже, випадок безнадійний. Що ж... оминаю ж я на вулицях виродків, які на повний голос спілкуються подібною мовою - оминатиму і вашу сторінку.
Коментатор Гренуіль де Маре, [ 2010-11-11 18:49:13 ],
на сторінці твору     "«У-у-у, дармоїд…»"   Маре Гренуіль де

Спасибі на доброму слові :) Із самоіронією у мене, схоже, все в порядку - чого не скажеш про лінгвістично-теоретичну підкованість... Оце шукаю у словнику той клятий "наратив", а в голові калатає: "Господи, а це що ж я таке сотворила? Думала - просто розповідь, а люди розумні кажуть: наратив... Це хоч не дуже погано? Швидше б знайти тлумачення, може, не все ще так кепсько..." :))
У всьому, що стосується досліджень літератури, "розтину" чи то прози, чи поезії, я - асболютний профан... Не розумію, не знаю і, що найгірше - заглиблюватися у це все не бажаю. Страшенно комплексувала з цього приводу, аж поки у Цвєтаєвої випадково не зайшла висловлювання, яке мене выдразу примирило з собою і зі світом. Ось цитата: "Значит, я - неграмотная. Я никогда не могла понять, когда мне пытались объяснить, что я делаю. Просто сразу теряю связь, как в геометрии. "Понимаете?" - "Понимаю", - и только один страх, как бы не начали проверять. Если бы для писания пришлось понимать, я бы никогда ничего не смогла. Просто от страху."
Але по словниках мандрувати я люблю... :)
1   2   3   4   5   6   7   8   ...   22