Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ланселот Музограй (1971)

Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Ланселот Музограй, [ 2010-08-26 23:43:19 ],
на сторінці поезії     "УБИТИ ДРАКОНА?"   Схимниця Рудокоса

Коментатор Ланселот Музограй, [ 2010-08-28 14:14:02 ],
на сторінці поезії     "КАЗКА КОХАННЯ"   Музограй Ланселот

Коментатор Ланселот Музограй, [ 2010-09-04 21:50:47 ],
на сторінці поезії     "КАРАМБА!"   Схимниця Рудокоса


Дорога редакціє! Справді, Ви вловили точно, коли учора писав свій коментар, мною володів демон грайливості, котрий хотів трохи пограти на веселих несподіваних аспектах віртуальних знайомств. Загалом хотілося трохи підняти настрій читачам, бо багато в цьому всьому доволі кумедного.
Але ж усю свою творчість ми будуємо справді на прагненні до прекрасного, шляхетного, осягнення вищого духовного єднання. Я, наприклад, понад усе ставлю чоловіче побратимство лицарське і за все своє життя жодного разу не "відбив" подруги у друзів, хоч мав достатньо багато нагод для цього.
Доходило навіть до того, щоб одній дівчині, яка нахабно "лізла" цілуватися до мене, я сказав: "Як ти можеш бути такою... (не буду цитувати лайливих слів), і не любити таку прекрасну людину, як мій друг?! І що ж я отримав за свою вірність у дружбі? Мій друг мене ледь не побив за те, що я принижував його дівчину. Мабуть, треба було таки
частково відступити від своїх принципів, бо у мене друзі відбивали дівчат, і після того переставали бути моїми друзями.
Ви скажете: романтизм, ідеалізм, Донкіхотство, дитяча наївність?! Так, але чистого ідеалізму в житті немає, як і чистого цинізму, в якому у виродкуватих формах несподівано проявляється позитив.
Але хочу сказати Вам і всім, хто це читатиме. Після невдалого залицяння, санкціонованого моїм другом, я отримав одкоша таким тонким жахливо-насмішкувато цинічним і водночас вишуканим чином, що волів би краще вислухати сотню відвертих матюків і посилань на три літери, ніж бачити таке зміїне ухиляння од відповіді із послідуючим змііним укусом в незахищене місце в аурі. Здається, на все життя у мене відбили бажання романтично закохуватися, після якого пишуться чудові, піднесені поезії. І залишається єдине - або лише виключно духовно єднатися або дивитися на кохання цинічно, і зустрічаючись із черговою
Музою, в душі думати: "Всі б...і, с..и, більше не одурите! Всіх Вас треба ставити у певну позу і цинічно тра...и. Або вчитись послуговуватись такими ж зміїними методами для самооборони чи атаки.
І все ж мабуть треба дякувати долі за отримані уроки, бо може справді ситуація колись набуде ознак краси, тільки справжньої, а не прикритої зміїним лицемірством.

Справді, це була гра, і хтось, можливо, справді поставився до цього, як до гри. Але із свого куцого у цій справі досвіду хочу відзначити таку особливість акорського життя: одягнута тобою маска приростає до лиця, і ти ніби насправді стаєш тим, кого граєш. І маєш справжні, непідробні переживання, як у житті. Тож, певно не слід брати дурного в голову, а залишатися тільки актором і сприймати партнера, як такого. Але ж це тоді лише просте відбування номерів. Чомусь згадалася Марія Заньковецька, як вона вживалася в роль, грала п"яну навіть не в театрі, а в житті, і перед акторами у побуті. І її поклали на диван відсипатися, повірили в її уявний стан сп"яніння, а вона раптово вийшла з нього, встала з дивану і засміялася, і сказала, що хотіла підготуватися до вистави, от і зіграла п"яну в житті.
Як відрізнити справжнє від надуманого? Мабуть, коли одна із сторін прагне познайомитися ближче, у реальному житті з іншою, тоді, як на мене, виникають справжні стосунки, а якщо спілкування у водевілі віруальному на якомусь етапі припиняється, тоді це, можливо, була гра. Хоч трапляються, звісно, різні варіанти і ситуації.
1   2   3   4   5   6   7   8   9