Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ярослав Петришин

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Ярослав Петришин, [ 2011-09-08 11:13:19 ],
на сторінці поезії     "ПОСТРІЛ"   Петришин Ярослав

Дякую, Олю! щодо alas. враховуючи на моє багатокультурне виховання, бо в мене тато - українець, мама - португалка, а більшу частину свого життя я провів в Гоа серед хіпі і кокані, мені це видається приоднім. ну і хай це буде якимось невеличким моїм внеском в освіту мого багатостраждального народу по татовій лінії. до речі,за допомогою цього слова легко можна вийти з незручної ситуації, коли на вулиці несподівано до тебе підійде якийсь іноземець і про щось запитає. тільки треба промовити його з трішки філософським відтінком.)
а на рахунок наголосу - ще раз подумаю. хоча слово бУло з наголосом на першому складі так часто б"є нам по мізках відомими шлягерами, що таке його звучання зараз стає абсолютно допустимим. адже слова живуть в нашій свідомості. з часом в словниках допишеться ще один наголос. та й буде по проблемі. хоча обіцяю ще подумати.)
між іншим, ти не задумувалося, чому багато носіїв української мови пише російською? бо вона гнучкіша, вона, наче добре розмішана глина, нею ліпити легше, бо вимагає менше зусиль . і велика заслуга в тому Пушкіна, який задля полегшення собі роботи, не дуже звертав увагу на тодішні канони.
Дякую)
Коментатор Юлія Шешуряк, [ 2011-09-08 11:18:45 ],
на сторінці поезії     "ПОСТРІЛ"   Петришин Ярослав

Коментатор Ярослав Петришин, [ 2011-09-08 12:35:46 ],
на сторінці поезії     "ПОСТРІЛ"   Петришин Ярослав

1   ...   15   16   17   18   19   20   21   22   23   ...   175