Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Устимко Яна

Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі


ні не згодна. частоти фізичні не можна ототожнювати з частотами невидимих субстанцій, тобто поетичними "флюїдами" це різні речі. фізичне - матеріальне, а поетичне - ні. тут тільки вчаться вимірювати там енергетику душі і т. п. тому судити про частоти тонких матерій нематеріального, зарано.

друге. якщо брати до уваги таки енергію творення. тут по суті говорилося про те, що поезія є високою, коли творять високі особистості. тому знову повторю, що ні, не обов'язково. як і те, що високі внаслідок власного невміння можуть створити низький примітив. а все тому, що при поєднанні слів відбувається перетворення однієїі виникнення геть іншої енергії. грубо кажучи - на - дає +)), тобто тонкі енергетичні реакції, на зразок хімічних).
раз воно так є, бо так воно і є, іце доводять власним досвідом самі поети( див про видатних вище), то не можна казати, що позитивна чи негативна енергетика особистості переходить у вірші.
погоджуся тільки в одному випадку - коли у риму примітивно переливається "душа". яка душа, такий і вірш буде. але, якщо автор досяг рівня, коли вміє замутити оці всі "хімічні" реакції з енергією слів, то примітивне твердження не діє.

з чисто фізичного боку, у всесвіті діють і низькі, і високі частоти. не можна говорити,що низькі - сатанинські, а високі - ангельські.бо вони як добро і зло урівноважують всесвіт. і служать порівнянням ступеня одне одного. не було б добра, якби не було зла, бо не було б ж чим його порівнювати, і навпаки. тому такі речі, розмов про енергетику, безумовно мають не лише фізичний зміст, але й теологічний, світоглядний. зупиняються на фізичному хіба що затяті атеїсти. десь в коментах Ви мені закинули, що світогляд тут ні до чого. не можу знайти де це. тому відповім тут. якраз світогляд і є вирішальним чинником у прийнятті нами у своєму житті і творчості фізичного як матеріального і тонкого, як духовного у певному співвідношенні. тому про добро і зло, урівноваження їх у світі як задум, про ідеальну лбдину і людину реальну, кажу з позиції християнського світогляду.
атеїст скаже - все матеріальне, ні Бога, ні тонких матерій нема, всі вібрації суто фізичні
ідеаліст- все вигадане, нема матерії, всі вібрації суто уявні.
і т. д.

не треба мене принижувати. знаю чи не знаю я про квантуваня - немає значення. бо такий перехід на особистості не робить Вам честі. та ще й вирок "Напевно ні, а прикро." тим більше. якщо виявиться, що знаю.
а знаєте , що виставлення діагнозу, не знаючи людину - основна ознака фб- троля?))

так, про високих, я відповідала не Вам, а на коментар Анни Віталії Палій, а не безпосередньо на ваші коментарі. хоча в тих моїх коментах з цього приводу є викладений механізм творення поезії, от його заодно і Вам навела.
далі -- про загальну енергетику єства йдеться у Вашій статті, у розділі , де наводиться стаття Нікітіна. хіба не про загальну енергетику там йдеться? бо щось про поезії я там не побачила. тільки про енергетику людського організму вцілому.
чи то вже не стосується Вашої статті? тоді треба було дати як посилання, а не викладати весь текст. тоді б зрозуміло було.

е ні, не можна називати "цивілізацією" світогляд. це - спекулятивно. бо справа не і боротьбі чи прийнятті Бога як творця. світогляд поширюється і на ряд інших питань. інакше б всі релігії, в т.ч. і секти, які визнають Бога-Творця, були б єдиною світоглядною течією.

тому перш ніж говорити про такі речі, як енергія, спочатку треба розібратися у світогляді. без цього об'єктивно оцінити слова будь-якого дискутанта неможливо. зате , визначивши, все стає на свої місця і полички).

бо питання світогляду є ширшим , ніж філософія, яка має лише одне основне питання.
1   ...   131   132   133   134   135   136   137   138   139   ...   151