Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Семен Санніков (1955 - 2020)
Твори більш промовисті, ніж усілякі резюме, що пишуться ледарями у пошуках грошовитих посад.


Отримані коментарі | Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Семен Санніков, [ 2013-03-12 14:46:27 ],
на сторінці твору     "***"  

Коментатор Семен Санніков, [ 2013-03-17 19:01:34 ],
на сторінці твору     "***"  

Коментатор Семен Санніков, [ 2013-06-18 12:38:43 ],
на сторінці твору     "***"  

Я розглянув би це питання чисто за З.Фройдом.
1. Дитина гралась у піжмурки, їй подобалось шукать і знаходить, і вона донині перебуває у стані гри. Бо остання захопила її. І ця доросла дитина, ймовірно, донині відриває бороди у Морозенків або Санта-Клаусів, щоб усі, хто присутній під час цієї акції, нарешті дізнались про те, що ці персонажі не справжні, а вигадані. І їхні оповідки про зайчиків про лисичок - це чистої води побрехеньки, у т.ч. і про ялинки, які чекають танців навколо них.
2. Дитина не грала у піжмурки, а їй необхідно пройти цей іспит і розвагу дитячого життя.
Революційні стрибки через формацію до наступної, як ми бачим на прикладі деяких держав, довели свою шкідливість. А в Інтернеті стільки можливостей для викриття...
3. А якась в минулому теж дитина вже й дорослою то виховувала чиїхось дітей у навчальному закладі або в якомусь иншому, то працювала чи працює з ними донині. І, коли треба, то цю особу (у минулому теж дитину) розумітиме і сантехнік, і який-небудь топ-менеджер. І нічого дивного, нмсд, у цьому нема, якщо ця особа відома, скажімо, вдома як Тарасик або Іванко, а на роботі вона - з іменем і по-батькові або якось ще ("пан" і т.д. і все таке инше з титулами і званнями героя соц. праці чи кутузівської битви). І тут на сайті вона може назватись ким їй заманеться. Кому це не подобається, то хай робить, що йому заманеться, але у межах тих прав, які має кожен з нас - права на захист особистих даних.
1   ...   7   8   9   10   11   12   13   14