Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Леся Низова (1967)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Леся Низова, [ 2013-02-24 10:36:50 ],
на сторінці поезії     ""А як же без тебе...""   Низова Леся


На цьому вечері мене сильно вразили діточки молодших класів - така прекрасна українська літературна мова. Виявляється, що у 60-й школі звучить державна мова не тільки на уроках...
Святу справу роблять учителі. І батьки цих школярів усіляко сприяють... Особисто мені це так приємно, бо ж Луганськ - особливий регіон. Є в українців самоповага і не байдужі вони до майбутнього країни, у якій житимуть їхні діти й онуки.
Зрозуміло, я щаслива, що татові твори близькі серцям наших сучасних школярів. А справжнім сюрпризом для мене був виступ учасниці Театру читця "Яса" студентки коледжу Діани Комісарової, яка з власної ініціативи зробила лірично-філософську композицію за віршованими й прозовими творами Низового, включивши до неї твори з понад двадцяти збірок тата різних років. І органічно їх поєднала у своєрідну виставу...
Усі, кого згадав у своїй статті Олександр Олинський, роблять велику добру справу, і здебільшого на ентузіазмі й любові... Я це знаю.
І я пишаюся тим, що біля витоків відродження української мови зокрема на Луганщині стояв і мій батько, і до кіця своїх днів не сходив із цього нелегкого, але світлого шляху!

Спасибі вам, Людмило, Тетяно, Ксеніє, Анатолію і Мирославе за вашу позицію, почуття, підтримку і, звичайно, ваші щирі побажання!!!
Я з вами )))
1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   28