Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Микола Якимчук (1956)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Світлана Костюк, [ 2013-09-01 16:57:06 ],
на сторінці поезії     "Намалюю..."   Якимчук Микола

Коментатор Світлана Костюк, [ 2013-09-01 16:58:01 ],
на сторінці поезії     "Котик Мурчик"   Якимчук Микола

Коментатор Микола Якимчук, [ 2013-09-01 23:13:35 ],
на сторінці поезії     "Спека"   Якимчук Микола

Коментатор Редакція Майстерень, [ 2013-09-03 12:52:36 ],
на сторінці поезії     "Спека"   Якимчук Микола

Проблема не у фаховій критиці, яка, як на моє скромне розуміння, завжди зводиться до ложа того чи того "Прокруста", або ж до майже зникнення силаботоніки на Заході )
Проблема в реаліях. А реалії багаторівневі. Здебільшого жоден так званий критик не може оцінити актуальний рівень перебування автора тої чи тої творчої спроби, тому співставляє рівень свого перебування з рівнем, так би мовити, написаного, що є дивним вирішенням, принаймні для автора оригіналу. Тому адміністрація ставить загалом технічні вимоги, які діють на всіх рівнях авторського онтогенезу - пишімо милозвучно! ) А розвиток всіх авторів, які прагнуть розвиватися угору, адміністрація забезпечить більш магічним чином, аніж самопіаром з власної Джомолунгми. )
Тобто - не конкретна практична ціль, а дорога, поступова дорога набуття, в процесі доброчинності. Перепрошую, але жодні "фахові критики" тут безсилі...
Коментатор Редакція Майстерень, [ 2013-09-03 13:25:40 ],
на сторінці поезії     "Спека"   Якимчук Микола

Ну, розумієте, шановний Гаррі, нам, чоловікам, потрібно визначитися - подобається в жінках емоційність чи розсудливість? Ось проявляють наші красуні емоційність, оцінюючи творчу спробу галантного джентльмена. І оглядачі мають правильно зрозуміти ситуацію... Якщо ж не розуміють, то щось в них із точністю, схоже, сталося )) Але це таке, навколопсихологічні жарти. )

Щодо "так би мовити критиків", то жорсткість до них, на мою скромну думку, більш виправдана, аніж жорсткість до авторів. Критик - це ж не просто базікало, а часто й продажне базікало, це ж начебто особа, яка має бути в цілому фахівцем у відповідній царині-галузі. Та й фахівець - це від слова "фах", а не "фак". Так ось абсолютно аргументовано заявляю, що фаху "поета" 99,9 так званих критиків реально не мають. І посилати спершу їх до власних творчих спроб найдоцільніше. А порожнеча, яка ніби відчується навколо, назветься простором для розвитку всіх і кожного...