Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Валентин Л

Коментарі видаляються власником авторської сторінки
Редакція Майстерень (Л.П./М.К.) [ 2006-12-23 22:09:35 ]
Раді, що ви з нами!
Але чи варто відразу з "4" Й.Бродському починати?


Коментарі видаляються власником авторської сторінки
Валентин Л (Л.П./Л.П.) [ 2006-12-23 22:48:58 ]
А що Й.Бродський э табуйованим автором на Вашому сайті? Оцінка нижче 5,5 вважається низькою для нього? Я ставлю оцінки не через призму стереотипному сприймання Нобелівського лавреата, а творам які вони є в моєму особістістному сприйнятті. В російській поезії 20 століття були автори набагато вагоміші Бродського і в його оточенні були автори аж нічим не гірші ніж пан Бродський. Я не думаю, що редакторам сайту варто тиснути на користувачів з приводу їх оцінок творів, що розміщені тут. Тим паче, коли оцінка не є занадто низькою. Вважаю що 4 бали є цілком адекватною оцінкою творів цього автора.

Коментарі видаляються власником авторської сторінки
Редакція Майстерень (Л.П./М.К.) [ 2006-12-24 14:46:25 ]
Я вважаю, що найкращий спосіб існування - намагатися бути об'єктивним. Вам не подобається Бродський - жодних проблем. Проблеми виникають тільки тоді, коли без пояснень і вказівок на помилки в конкретних текстах видатному майстру поезії ставлять "4".
Я вважаю, що закритих тем у нас тут немає, і ми можемо спокійно спілкуватися щодо всіх творчих питань, проблем :)
Якщо ви, також, вважаєте, що когось із великих майстрів у нас не представлено, то, будь-ласка, відкрийте їм сторіночку, проанонсуйте їхню творчість. Всі будемо тільки раді таким ініціативам.