Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Галинка Лободзець
Коли блукаєш на початках усіх шляхів... хвилює лише проблема вибору. Коли ж щлях обрано, проблема досягнення чомусь уже не видається такою простою.


Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Галинка Лободзець, [ 2006-09-05 02:09:50 ],
на сторінці поезії     "***"   Адріана Фешак

Вам Адріано це може видатись дивним, але Бодлер і Стус, Липа і Кавафіс, Бродський і Ахматова - тут, як щось справжнє, а ви - ще ні"
Цікаво, чому це "щось справжнє" не пише коментів, не ставить балів, не втручається у дебати? От чому? Та тому, що вліпили їх сюди для кількості.
Зробіть пунктик "НАШІ ВЧИТЕЛІ" або "ПОЕТИЧНІ НАСТАВНИКИ", або самі щось вигадайте, але не ліпіть БОГІВ до тих "хто ще вчиться".
Мне теж не дуже надихає присутність серед початківців цих ветеранів. Це для початку просто несправедливо і породжує купу комплексів.
нам ні до чого вчити вас якщо це вам не потрібно".Милі та любі, а чому виявляється процес Вашого навчання? За весь час свого перебування на Вашому сайті я не помітила від Вас якихось "навчань" чи бодай банальних пропозицій по вдосконаленню. Ні, один раз було хтось вліпив трієчку посилаючись на відсутність розуміння з його сторони. Рекомендувала би давати більш вирепний коментар до такої оціночки. Вчитись можна лише в лособистостей здатних навчити. З цим теж згідна, я сподівалась при оцінці майстерень отримати хоч якісь суттєві зауваження до того що я роблю, я написала не один два віршики а же добру пару сотень, вам показала тільки те що вважала гідним (можливо помилково), а отримала один єдиний коментар.
Коментатор Галинка Лободзець, [ 2006-11-06 13:04:45 ],
на сторінці поезії     "Програма"   Лободзець Галинка

1   2   3   4