Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Просто Немо (1972 - 3169)

Отримані коментарі | Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Просто Немо, [ 2007-07-09 18:57:04 ],
на сторінці твору     "***"  

"Думаю, що мені до них ще рости-не дорости..." - ха-ха :)
"Тому й детективи мене під приціл не беруть " - здається, я здогадуюсь у чий (в тому числі)горОд камінчик, а тому відразу відповім :))))
Тут, шановна наша Наталочко, Ви трішички кокетничаєте (і це - нормально :-) ). Ви поза "підозрою" лише тому, що у Вас - алібі (особисто я схильний вірити, що Ви з Житомирської області). А оскільки особисто я ще досі для себе не вирішив, яка область для мене рідніша Харківська чи Житомирська, думаю, маю право стверджувати, що для Житомиршини слово "оксамит" не є чимось дуже "незрозумілим" як про це пише Медуза... За всіма правилами шоу-бізнесу (якщо так можна вилаятись на Самвидаві ) наша всіма любима Жінка -Медуза красиво створила образ таємничої і талановитої особи. Може це і не зовсім правильно, але таки хочеться "запеленгувати" цю радистку Кет :-)) Контррозвідки України і Закордону зійшлися на думці, що безперечно її місцезнаходження - Миколаїв. Також відомо, ким була Жінка до того як стала Жінкою... Якщо Ви доведете, що проживаєте в Миколаєві... що ж - попадете під підозру ;-))))
Але Вам, вважаю, доцільніше не розмінюватись на такі дрібниці , а і надалі писати свої талановиті твори. Натхнення! :-))
Коментатор Просто Немо, [ 2007-08-14 20:33:19 ],
на сторінці твору     "***"  

Брейк, Шановні! :)). Дозвольте втрутитись третьому (хоча, як показує практика, такі потім отримують найбільше... ))))
Суб`єктивно, хтось з Вас може подобатись більше, хтось менше, але те, що Ви обоє - сформовані талановиті автори - цілком об`єктивний факт, який не підлягає обговоренню. Вважаю, що Вам не лічить опускатись до рівня "сам такий...". Безумовно, безкінечні "цьом-цьом" набридають і під собою не мають практичної користі для Автора, що має на меті чогось досягти, або "утриматись на плаву", але жбурлятися один у одного гнилими памадорами... Фі... Юрцю, аналогічно іронічно ставлюся до самооцінок інших авторів на рівні або 3 або 6, але це виключно його , автора, суб`єктивне право (і до цього нема ніяких обмежень). Але з іншого боку, я б не став казати про "манію величі", адже шановна Наталя не поставила ж собі "7", хоча в принципі і могла ;-).
Шановні, не забувайте, що Самвидав - не сайт геніїв вищої математики, а лише скромних творців віршованого слова. Не концентруйте увагу один одного на цифрах, а вже краще на поезії безпосередньо.
PS Якщо комусь щось в моїх словах не до вподоби - сміливо ставте мені від 1 до 3 (обіцяю на це навіть не звертати уваги . З повагою до обох (і зрозуміло усіх інших) :-))
1   2   3   4   5   6   7   ...   18