Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Юрій Гундарєв (1955)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Артур Курдіновський, [ 2024-05-23 16:55:24 ],
на сторінці твору     "Месія - 21"   Гундарєв Юрій

Я, чесно, кажучи, чекав, коли ж Ви, Гундарєв, почнете лити бруд на мою поезію. Бо люди Вашого рівня, як правило, рано чи пізно цим і закінчують. І ось дочекався. Я вже зрозумів, що Ви кожного дня будете друкувати якусь гидоту про Курдіновського чи Соболя. Намагатися щось Вам довести - це все одно, що домовлятися з путіним про припинення вогню. Ну пишіть, пишіть! Якщо у Вас немає інших тем, пишіть хоча б про Курдіновського. Це краще, ніж грати у доміно на столі серед багатоповерхівок зі своїми ровесниками. Щоправда, пам'ятаю, як Ви на Порталі хвалили мої вірші! І навіть солодкі присвяти мені писали! Я про Вашу творчість своєї думки не змінив, попри все. А ось Ви, Желіба і вам подібні змінюють думку в залежності від напрямку вітру. Мене це не дивує. Гнида завжди підтримає гниду. Ви поодинці нічого з себе нн представляєте. Тільки зграєю. Я зрозумів це зе на Порталі. Шкода тільки, що я дуже багато витратив свого часу на таку ницість.
Коментатор Самослав Желіба, [ 2024-05-23 18:57:57 ],
на сторінці твору     "Месія - 21"   Гундарєв Юрій

Ви мене не прорахували. Я складніший за Вас. А ось ґеніальність так, виявилася моїм добрим побажанням. Знаєте, не може бути ґеніальною людина, яка так себе поводить. У Вас же не синдром саванта, коли в усьому д*б*л, а в математиці - світоч. Я вважав Вас ґеніальним, правда. А потім припинив. Єдине, що в мені не змінилося на Ваш рахунок - так це те, що Ви дуже вразливий до слави й авторитетів. Чорногуз Вас похвалив, і я похвалив. Але я робив це щиро, як і зараз заперечую свої слова. А Чорногуз надягне на Вас ошийник і непримусово-примусово вимагатиме від Вас лайків. Ви для нього раб, щоби він не писав і як би посеред тієї писанини сам себе не вихваляв, починаючи з другого рядка. І так, я повторюся: я дуже у Вас помилився. Це, як у психіатрії кажуть, і діагноз, і вирок (можливо, в майбутньому зміню свою думку). Так, вірші мелодійні, за формою. Але глибокого сенсу я в них більше не бачу. Не могла така людина вкладати у рядки ті сенси, які я там розгледів - "прокляття розуму" називається. Ви не ґеній, так, але й поет рівня Самійленка чи трохи нижче - це теж непогано. Але не ґеніально, ні. Суто рими й рівність складів.
І так, я знаважаю тих, хто бодай щось скаже про Гундарєва. З його віршами можна непогоджуватися. Але він зріла сформована та гуманна особистість - це головне для мене. Знаєте, я не хочу називати ґеніями фізиків і хіміків, які будували печі в концтаборах. Людиною треба бути, а рима вже якось додасться - Чорногуз же зі своїм "глибоким внурішнім світом" зміг, а значить будь-хто зможе, якщо не зовсім д*б*л. Скажу відверто, я тепера Вас вважаю просто тридцятилітнім шкетом, а не ґенієм, і ніякого лицемірства тут не було. Ви би дослухалися до мене. Таких, як я, під сонцем небагато, і Ви самі це потім побачите
Коментатор Самослав Желіба, [ 2024-05-23 20:29:22 ],
на сторінці твору     "Месія - 21"   Гундарєв Юрій

Коментатор Артур Курдіновський, [ 2024-05-23 21:04:25 ],
на сторінці твору     "Месія - 21"   Гундарєв Юрій

Коментатор Катерина Савельєва, [ 2024-05-23 22:57:49 ],
на сторінці поезії     "Чуття"   Гундарєв Юрій

Коментатор Катерина Савельєва, [ 2024-05-24 10:05:50 ],
на сторінці поезії     "Чуття"   Гундарєв Юрій

1   ...   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24