Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Богдан-Ігор Антонич (1909 - 1937)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Сергій Осока, [ 2010-01-08 11:52:33 ],
на сторінці поезії     "Різдво. Коляда"   Антонич Богдан-Ігор

Передусім, я б не називав це Олімпом, але то вже справа смаку й самооцінок, сюди не втручатимусь, хоч і троном називайте.

Щодо нахабства, то його краще розповсюджувати все ж на живих, а не на мертвих.

Щодо критеріїв, то Ви, Редакціє Майстерень, насправді вважаєте, що у Вас таки є моральне право пристосовувати їх до Антонича?

Щодо уміння оцінювати, то є мудрий вислів: Про мертвих говорять або добре, або ніяк.

І насамкінець, я гадаю, що та ж Ярина Брилинська, яка виставила оцінку 5.5, а не 6 стовідсотково зможе обгрунтувати свою позицію з точки зору формавльної або діалектичної логіки, чи навіть математики. І Ви, Редакціє Майстерень, її оцінки так і не прибрали досі.

Антонич може подобатись і не подобатись як поет. Це нормально і логічно. Але коли він має нижчі оцінки за посередніх поетів, це ображає (в мені, принаймні) його пам*ять.
Коментатор Сергій Рожко, [ 2010-01-08 12:14:13 ],
на сторінці поезії     "Різдво. Коляда"   Антонич Богдан-Ігор

Якщо дозволите, не бачу смислу щось змінювати.
За великим рахунком "цифрові рейтинги" - велика відносність, яка ні на що не впливає. Класикам? Їм то вже байдуже. Молодим авторам? Сумніваюсь, що хтось із них обиратиме для себе орієнтири, виходячи виключно з високого рейтингу ПМ.
Якщо раптом хтось з молодих поставить Шевченку 4.0 чи 5.0 на що це вплине? Абсолютно ні на що. Можливо у молодого автора таке бачення цього твору (напевно, він має на це право), а можливо, він просто став не з тієї ноги, а вже завтра на цей же вірш він подивиться зовсім іншими очима...
Імхо, переймання статусами-рейтингами - це не зовсім та тема, яка впливає на підвищення майстерності саме молодих авторів, для яких і існує цей сайт.
Напевно, все ж потрібно приділяти увагу текстам класиків і власним текстам, а не циферно-знаковим еквівалентам рівня майстерності.
Коментатор Сонце Місяць, [ 2010-01-08 12:17:32 ],
на сторінці поезії     "Різдво. Коляда"   Антонич Богдан-Ігор

1   2   3   4   5   6