Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Богдан-Ігор Антонич (1909 - 1937)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Сергій Рожко, [ 2010-01-08 15:22:05 ],
на сторінці поезії     "Різдво. Коляда"   Антонич Богдан-Ігор

Оце Антоничу зара десь там гикається…
Без образ, Сергію, за деякими спостереженнями , не те щоб часто, але таки буває, коли на ПМі з’являються нові автори, які, категорично відстоюючи власну точку зору, вимагають негайно щось змінити на сайті в плані адміністрування. Потім, так же непомітно зникають, а Редакція (Редактор) залишаються і продовжують виконувати свою роботу. За великим рахунком (я це вже неодноразово тут казав) «хазяїн-барин». Ніякої образи для класиків в плані їх оцінюванні я особисто(за інших відповідати не буду) не бачу (ні з морального, ні з юридичного боку). А значить тільки Редакції вирішувати, як саме має виглядати НЕЮ збудований ресурс. Емоційні ж сплески деяких авторів були і будуть (краще б ця енергія направлялась на створення нових поезій). Тому напевно правильніше сприймати правила, які тут існують, або створювати власні проекти за власним світобаченням.
Я також , можу почати вимагати з піною на вустах визнати генієм, наприклад, Новікову, негайно перевести її до класиків і відмінити її оцінювання…. Хтось почне те саме вимагати, наприклад, для Татчина… І що далі?
Ніякого конструктиву у цій «суперечці» нема ні для кого.
Просто емоційно поспілкуватись і висловити власну точку зору? Ну це вже інше питання… )))
Коментатор Сергій Осока, [ 2010-01-08 15:29:18 ],
на сторінці поезії     "Різдво. Коляда"   Антонич Богдан-Ігор

Шановний Серже, Ви тут відстоюєте свої погляди, а я - свої. Здається, я вже висловлювався достатньо з приводу оцінювання Антонича, наводив аргументи, яким Ви протиставили тільки власну, нічим необгрунтовану точку зору ("Ніякої образи для класиків в плані їх оцінюванні я особисто(за інших відповідати не буду) не бачу"). Оце, власне, вона і є.

Різниця між нами в тому, що Ви вперто не хочете бачити суто морального боку справи. Я цілком припускаю, що ця категорія для Вас може й не бути такою важливою. Але це не означає, що так вважають всі.

Щодо моїх емоційних сплесків і моєї "енергії", то, коли Ваша ласка, дозвольте вже мені самому вирішувати, в який саме бік їх спрямовувати.

А щодо правил, то - навіть Конституції переписують, а що вже казати про правила інтернет-ресурсів.

Щодо Новікової і Татчина, то попрои всю мою до них величезну повагу, я гадаю, що між ними і Антоничем існує дуже відчутна різниця.

А щодо конструктиву, то це вже хто що побачив.
1   2   3   4   5   6