Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Володимир Ляшкевич (1963)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Ірина Пиріг, [ 2006-12-13 00:18:29 ],
на сторінці поезії     "Мій реквієм"   Ляшкевич Володимир

Коментатор Володимир Ляшкевич, [ 2006-12-15 19:48:03 ],
на сторінці поезії     "Мій реквієм"   Ляшкевич Володимир

Коментатор Мирослава Меленчук, [ 2006-12-16 13:45:54 ],
на сторінці поезії     "Мій реквієм"   Ляшкевич Володимир

Захаре, дуже зворушена спробою прослідкувати мої думки щодо даного твору пана Володимира. Маю зауважити, що співзвучність Ваших відчуттів і відчуттів ліричного героя ще не дає права говорити про неправильність і необгрунтованість моїх зауважень. Ніхто не забороняє тут висловлювати свою думку. Якщо я чогось не розумію, то, вважаю, вчиняю правильно, говорячи про свої труднощі при прочитанні і сприйнятті образу в цілому. Ми ж пишемо не лише для тих, кому наші думки будуть співзвучні.
Володимире,напрошується запитання: що краще насамперед у відточенні майстерності - закривати очі на недовершеність технічну, але писати серцем, чи доопрацювати техніку із дотриманням сердечних поривів? Невже складно скомпонувати в сторону бездоганності?
Дякую за урок української мови. Я дещо заплуталась. Наприклад, посадити кущів більше, ніж дерев. Відміняю "дерева" і "рої":
Н. дерева рої
Р. дерев роїв
Д. деревам роям
З. дерева рої
О. деревами роями
М. деревах роях
Посадити (кого? що?), тобто знахідний відмінок буде рої. Але посадити більше, ніж слів (кого? чого?), тобто родовий відмінок - роїв. Я саме так керувалася. Даруйте. Давно не долучалася до граматики.
Коментатор Володимир Ляшкевич, [ 2006-12-19 16:56:35 ],
на сторінці твору     "***"   Ляшкевич Володимир

Шановні колеги! Був за межами Батьківщини - не мав достатніх можливостей для виконання креативних неохідностей :)
Щодо фотки, то, Мірку, ви напевно праві - одного Володимира недостатньо, потрібно ще розширення образу. Одне розширення, ніби, класичне (і символічне?) - це я про Адама і Єву, а інше - творче ( як Логос?) :) Останнє, чомусь, завжди з нами :(
Щодо пошти, пане Назаре, то вже читаю і відповідаю.
Дякую, пане Тарасе, за авансовану вдячність - вважаю, що ми всі тільки оголосили про свої благочестиві наміри стосовно Нашого, Українського, - "в сім'ї вольній, новій". Було би дуже добре, якби ми (хто це може собі дозволити) взяли на себе відповідальність за сторінки вічно живих Поетів - створювали їхні сторінки, анонсували вибране, відповідали за збереження їх Образів...
Власне, на співпрацю із вічно живими і основний курс нашого "криголаму" :)
Коментатор Володимир Ляшкевич, [ 2006-12-31 12:49:43 ],
на сторінці твору     "***"   Ляшкевич Володимир

1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   119