Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олександр Сушко (1969)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Світлана Майя Залізняк, [ 2018-07-17 10:42:05 ],
на сторінці поезії     "Бред сивої кобили"   Сушко Олександр

Коментатор Олександр Сушко, [ 2018-07-17 13:13:14 ],
на сторінці поезії     "Бред сивої кобили"   Сушко Олександр

Коментатор Олександр Сушко, [ 2018-07-17 13:13:41 ],
на сторінці поезії     "Бред сивої кобили"   Сушко Олександр

Коментатор Олександр Сушко, [ 2018-07-18 13:18:06 ],
на сторінці поезії     "Бред сивої кобили"   Сушко Олександр

Коментатор Олександр Сушко, [ 2018-07-19 07:30:30 ],
на сторінці поезії     "Бред сивої кобили"   Сушко Олександр

Біда з Вами, шановний друже! Якщо забули - нагадую: "Бред сивох кобили" - крилата фраза, яку увів у лексику Президент Леонід Кучма.
Свого часу Дмитро Чобіт написав книжку "Подонкі висшєй мєри", за матеріалами якої я написав цілий цикл статей. Цю фразу Кучма сказав по відношенню до свідчень Мельниченка. Саме тому, а не з інших міркувань я й узяв її на озброєння своєї сатири.
Але так і бути: напишу в епіграфі ім'я автора, а то молодше покоління або люди непоінформовані можуть і не знати таких тонкощів.
Якщо щось буде незрозуіло - звертайтеся, я все поясню.
Тепер щодо анонсів. У правилах групи написано: 1 анонс за день. Так і є. А скільки автор в анонсі може писати творів - його власна справа. У когось вистачає сил народити одне манюпуньке малятко, хтось пише цілі грона сонетів. Так що ніяких порушень тут немає.
До речі, Ви мене постійно кудись посилаєте. Відкрию таємницю: я теж умію посилати в...(групи), на...(сайти) і навіть у відкритий космос.
За коментар дякую, підкинули чудову тему для чергової нетлінки.
Коментатор Ярослав Чорногуз, [ 2018-07-19 08:55:16 ],
на сторінці поезії     "Бред сивої кобили"   Сушко Олександр

Це вже трохи покращує справу - взяти в лапки афоризм і пояснити. Але все одно - дикий русизм у заголовку залишається несмаком для українського літератора.
Ніхто, крім тебе, по 5 віршів простих зараз не ставить. Це - плювок в лице усім тут присутнім, усьому сайту. Шоха теж порушує ці правила, але він робить це більш тонко - під різними ніками: Ігор Деркач, Наталя Музичук... Зрозуміло, в кого ти вчишся. Стосовно того, що грона сонетів публікуються, то вони мають жанр - поема - і під цим жанром, пане невігласе, мають повне право публікуватись. По 15 одразу, бо їх стільки у вінку. Тим більше вінок сонетів - це система віршована і її розривати не можна. А простий вірш із катренним римуванням, можна публікувати - тільки один - зарубай собі на носі!
Стосовно інших сайтів я не посилаю, а раджу лише. Не йти цілковито туди, а розмістити один вірш тут, на "ПМ", а інші - на інших ресурсах, як це роблять поважні люди. Ти і цього збагнути не можеш, горе лукове. Вичитуй по десять разів свою писанину, як віршовану, так і коментовану, як хочеш в люди вибитись. Десять разів вичитай, поки натиснеш кнопку "Додати коментар".
Коментатор Олександр Сушко, [ 2018-07-19 11:56:49 ],
на сторінці поезії     "Бред сивої кобили"   Сушко Олександр

Чиатайте уважно правила: один анонс на добу. Не вірш, не вінок сонетів, не повість чи оповідання, а анонс. А скільки в анонсі творів - не вказано. Тому пишу скільки хочу. У когось не вистачає потуги створити бодай один вірш на місяць. Хтось більш плодовитий. У кожного по-своєму. Хтось пише аби убити вільний час, я працюю щодня. І віршування - це тільки десята частина всієї роботи.
Потенціал у тебе є. Працюй над текстами, вичитуй кожну букву, кожне слово. І тоді, можливо, станеш хорошим поетом. Поки що до цього тобі ще далеко - ні фантазії, ні креативу, ні високої техніки письма. Це тобі я по дружньому чесно кажу. Без натяжок. Дитяче віршування - штука хороша, але не для серйозної поезії. Але не відчаюймся - все найкраще ще попереду. Мені ж (як любителю) можна усе. Все, пора на город жуків кропити. Тобі картоплі підкинути молодої? Чи кабачків?
1   ...   41   42   43   44   45   46   47   48   49   ...   170