Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олександр Сушко (1969)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Олександр Сушко, [ 2018-07-23 09:08:54 ],
на сторінці поезії     "Про авторські наголоси ( і не тільки)"   Сушко Олександр

Друже мій! Нащо такі емоції? Ти не мій ворог, просто дуже знервований автор. Мої вороги у Росії. Є й тут - ті, що хочуть розчавити Україну. Заблокував тебе тимчасово, на час поки ти вистигнеш, бо зопалу приходиш на мою сторінку пісяти. Не варто так чинити. Одиниці ставити - це дитячість. Подивися довкола - світ чудовий, літо, дощить, квітнуть квіти. І це прекрасно! А жінок скільки красивих! Злість з'їдає людину зсередини, ненависть назавжди залишає чорну мітку на аурі. Тому заспокойся, будь чемним, шаноблвим по відношенню до громадян власної країни.
Мені тебе дуже жаль, ти не виносиш уроків ні з суперечок, ні з гарячих коефліктів. Із лайливих слів, які ти висловив на мою адресу протягом року можна впорядкувати книжку. Я собі такого не дозволяю, бо ні українці, ні українська мова того не заслужили. Зосередся краще на служінні власному народові, не витрачай творчу енергію на озлобленість до світу. Стане легше жити. І поважай пеемівську спільноту, яка змушена читати твої лайливі коментарі. Краще просто пиши вірші. Це у тебе інколи виходить навіть дуже добре. І пам'ятай: за спиною у тебе завжди нависатиме тінь Олександра Сушка, який пильно стежить за усім що ти пишеш і буде підказувати, якщр ти допускатимеш ляпи. І жартуватиме також. По-дружньому, як і завжди. Шануймося.

КАРТА САЙТУ | Щодо "Майстерень" | Щодо Поезії | Поетичні дійства. Відзначення, конкурси | Щодо С
Коментатор Олександр Сушко, [ 2018-07-23 21:46:13 ],
на сторінці поезії     "Непереможна зброя"   Сушко Олександр

Друже мій!
Ти не мій ворог, просто дуже знервований автор. Мої вороги у Росії. Є й тут - ті, що хочуть розчавити Україну. Заблокував тебе тимчасово, на час поки ти вистигнеш, бо зопалу приходиш на мою сторінку пісяти. Не варто так чинити. Одиниці ставити - це дитячість. Я собі такого не дозволяю. Ніколи не знижував рейтинг нікого з пеемвців. Хай ростуть і процвітають усі. Подивися довкола - світ чудовий, літо, дощить, квітне все. І це прекрасно! А жінок скільки красивих! Злість з'їдає людину зсередини, ненависть назавжди залишає чорну мітку на аурі. Тому заспокойся, будь чемним, шанобливим по відношенню до громадян власної країни.
Мені тебе дуже жаль, ти не виносиш уроків ні з суперечок, ні з гарячих коефліктів. Із лайливих слів, які ти висловив на мою адресу протягом року, можна впорядкувати книжку. Я собі такого не дозволяю, бо ні українці, ні українська мова того не заслужили. Зосередся краще на служінні власному народові, не витрачай творчу енергію на озлобленість до світу чи до окремих люднй. Стане легше жити. І поважай пеемівську спільноту, яка змушена читати твої лайливі коментарі. Краще просто пиши вірші. Це у тебе інколи виходить навіть дуже добре. І пам'ятай: за спиною у тебе завжди нависатиме тінь Олександра Сушка, який пильно стежить за усім що ти пишеш і буде підказувати, якщр ти допускатимеш ляпи. І жартуватиме також. По-дружньому, як і завжди. Шануймося.
Коментатор Іван Потьомкін, [ 2018-07-27 21:10:58 ],
на сторінці поезії     "Про важливе"   Сушко Олександр

Коментатор Олександр Сушко, [ 2018-07-28 07:31:06 ],
на сторінці поезії     "Про важливе"   Сушко Олександр

1   ...   43   44   45   46   47   48   49   50   51   ...   170