Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Юлія Ляхович (1984)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі


Напевно ми всі пишемо в тій чи тій мірі інтуїтивно. Проте так чи так дотримуємося якоїсь системи поглядів в цілому, чи ж під конкретний твір. Ці збалансовані системи поглядів формують стилі, мистецькі скерування - композиційно, образно, сенсово, енергетично. Кожен автор у кожному разі є учасником-частиною тої чи тої системи, десь нам комфортно, десь - ні, щось наше, щось - не зовсім.
На мою думку, ваші твори на ПМ нині подані в системі дещо модернізованого авторським баченням "романтизму", тому "неоромантизм". Бути "романтиком" чи навіть "неоромантиком", в нинішніх жорстких реаліях, нмсд, аромантичної, в цілому, цивілізації дуже непросто. Звідси і мої слова про "непросту творчу дорогу".

Як на мене, найкраще писати сяйно, в межах своїх витончених смаків і переконань, орієнтуючись на все тонше сприйняття і розуміння краси в усіх її проявах. Тому і важко тут сторонніми порадами прокладати свій шлях. Часто небайдужі інші автори-читачі намагаються без огляду на все це давати "правильні рішення", свої виправлення, свій досвід - насправді несучи тільки руйнації і образи. І цього важко уникнути. Тому редакція і просить старожилів сайту обережно ставитися до нових і нових авторів.
Коментатор Тетяна Левицька, [ 2019-09-24 09:25:58 ],
на сторінці поезії     "Тумани"   Ляхович Юлія