Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Теді Ем (1973)
Пишу про те, що знаю,
про те, що відчуваю,
про те, що розумію,
про те, чого хочу.
Брехати я не буду,
про Бога не забуду
і іншого брехати
ніколи не навчу.


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Теді Ем, [ 2023-11-30 11:05:14 ],
на сторінці поезії     "( Із циклу: Обережно – боти!)"   Ем Теді

Коментатор Тетяна Левицька, [ 2023-12-01 20:35:46 ],
на сторінці поезії     "( Із циклу: Обережно – боти!)"   Ем Теді

«ПРОМІНЬ НАД БУРЯМИ» – таку назву мало літературно-мистецьке дійство-спомин про поета-політв’язня Ярослава Дорошенка, що відбувся в м. Івано-Франківську за підтримки міського голови Руслана Марцінківа, котрий успішно зорганізувала й провела письменниця, освітянка, дружина-берегиня чоловікової творчості Ганна Дорошенко.
Мав честь і автор цих рядків поділитися спогадами про свого старшого побратима, спільні дороги з яким стелилися впродовж життя, а також на правах заступника голови Національної спілки письменників України від керівництва НСПУ та її багаторічного голови Михайла Сидоржевського (Михайло Сидоржевський) привітав учасників заходу, членів ІФО НСПУ, представників місцевої влади та лауреатів літературної премії імені Я. Дорошенка в жанрі сонету, котрими в цьому році стали кияни Ярослав Чорногуз і Тетяна Левицька.
Зауважу, що вчора вже дванадцятий раз відбулося урочисте вшанування лауреатів премії, заснованої Івано-Франківською міською радою та ІФО НСПУ, а всього переможцями конкурсу з часу заснування стали 32 літератори України.
Більше про цей захід, проведений в міському кінотеатрі «Люм’єр», невдовзі читайте в «Українській літературній газеті», а тому закликаю письменників і всіх шанувальників красного письменства передплатити «УЛГ» і «Літературну Україну».
Світлини Любомира Никорука та Лесі Єрис.
1   ...   7   8   9   10   11   12   13   14