Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ірина Новіцька (1981)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Володимир Вакуленко, [ 2006-04-30 22:16:40 ],
на сторінці поезії     "***"   Новіцька Ірина

Зараз би С. Жадану це сподобалось. Люблю як знущаються з попси. Плєханово ж, принесли послухати, завтра зітру, сьогодні прикольно, але стиль...
***По темі.Мені, що ще оцінки ставляють по запрошеннях? Смішно. Я ж не прошу такого робити. Згодом буде реванш, дещо хочу з оброблених надрукувати, дещо замінити на краще до кращіх часів... Я ж колись обіцяв весну(Ще б з того боку закінчили кісті перемивати, та заспокоїлись би вже. Маю на увазі КЖ.). А, якщо серйозно, я навіть не старався нічого зробити для цього. Все ж почав трохи розуміти для чого і для кого пишу вірші. Замітив ще одне. Люди не бояться жити, кожен знає собі ціну. Адже я все ж таки я теж не порожній.
Часом Вам Марина одна поставила оцінку? Знаєте є в біблії така легенда, як одна бабця пожертвувала найменше.
А хлопці що зраду в очі впіймали? Тоді мінти, кранти. Завтра інтернет поновиться, прокрутив дільце одне.GooT!
З Першотравнем Вас і Ваших близьких.
Коментатор Ірина Новіцька, [ 2006-05-02 02:25:15 ],
на сторінці поезії     "***"   Новіцька Ірина

Ну й комент! Панківський. Хоч пиши через речення "нрзб", "нрзб"...

Розберемось. Перше. Що таке перший абзац? Я теж до чортиків люблю, як знущаються з попси, але де розташоване, окрім вашого вінчестера, оте Плєханово, яке сподобалось би Жаданові? в музичних нетрях?

Друге. Оцінки давно вам ставлять заслужено, і ніхто за бідного гусара ні словечка не замовляв:) і навіть якби просили, ходатайство нічого б не дало. Зланіч колись правду казав: мене не підкупиш. Навіть квітами і тим більше шоколадками:)

Третє. Двійку не Марина ставила (а чого раптом саме вона мала б? а звідки?..). Ту людину я знаю на прізвище і як авторку теж. Справді винна моя критика, але отам я дійсно повелася некоректно, що тепер розумію. Помилку свою виправила, не знаю, чи та дівчина читала вже. Давайте все ж не вичисляти винного поіменно. Я собі знаю, а ви людей не зобижайте. (Я ваш останній комент на Марину вже бачила.)
Коментатор Ірина Новіцька, [ 2006-05-02 02:44:28 ],
на сторінці поезії     "Середньовічний мотив"   Новіцька Ірина

Щодо забезпеченості митців - час на час не попадає. Є ж і інші фактори. Романтизуєте творчу особистість, як істинний реаліст:)

Щодо попереднього коментаря. "Первій пошел". Сьогодні (вже вчора) була в гостях у адміна, доповідала, що сайт хоч кров із носа потребує хоча б форуму, а загалом - модернізації. Ляшкевич дзвонив при мені до програмерів, довідувався, як графік. Відказали, що зайняті дуже - щось чи не воюють голіруч проти Індії (майже дослівно цитую!). Словом, до кінця весни у них цейтнот. Я дала директиву "насідати їм на голову й не злазити". Ще говоритиму про це. Наразі користуватимемося "методом Татчина" - забивати місце під віршем і коментарити до повної ручки.

Позитивна новина: ми збагатіли на двох редакторів (двох інтелектуальних кобіт, до того ж у поезії справжніх професіоналів).

Владові привіт. (І тут я ставлю крапку, воліючи промовчати з одним нескромним запитанням.)
Коментатор Ірина Новіцька, [ 2006-05-02 03:23:25 ],
на сторінці поезії     "***"   Новіцька Ірина

То, значить, не тільки ендеміки, а ще й неповторні ендеміки.

До аж-попереднього. На "Лабіринти" я ще не заходила. Дівчат не знаю. А що, конче?:)

Агов, діти Індиго! (синоніми: діти-квіти, дітища ери ЕНАВССС.) Невже маївка затягнулась? Вертайтеся в сім'ю!

Тут Ромко Скиба (який перебуває тепер у Львові) потішив тим, що задекларував своє пробудження від зимової сплячки (синоніми: період сумнівів, агресії-депресії, зависання креативної спроможності, синдром Гамлета, якщо вже зволите психоаналіз) і вповів, що МАЄ ІДЕЮ. Ідея полягає в тому, що восени в жовтні, акурат на свій день народження, він задумав поезоакцію з роздаванням премій юним двотисячникам. Новокрилів він яко великий майстер і педагог вишукуватиме по городах і весях нашої неозорої Тоголежчини. Про подробиці забобонний до чортиків Скиба строго-настрого велів не патякати, аби зберегти інтригу. Наразі ми працюємо над планом акції. А ще він мене дістає правками в книжці, яку збирається видавати (ще один із симптомів розквітання квітки-Гамлета з усеможливими карлючками). Словом, у поведінці Дітей Індиго спостерігається тотальна конвергенція.

Технічний момент. Треба якось розрізняти двох Володимирів, бо я оце добралася до одного з коментів на мою аналітику і була "ошарашена і озадачена". Пропоную одного називати ВВК, а другого ВВП:)
Коментатор Володимир Вакуленко, [ 2006-05-02 20:32:55 ],
на сторінці поезії     "***"   Новіцька Ірина

Хотів би Вас запитати: коли Ви спите, відпочиваєте? В коменті за Марину я розумію, що дещо там не теє, але якби вона захистила перші вірші, інша б справа. Захищати слабенький, тим паче вона не його захищала, а своє самолюбство. На інших бо мовчала. В неї є сильні вірші, найпрекрасніші. Вона може писати прекрасно. Моєму хлопцеві дуже сподобались. Якби було там порожнє - мовчки пішов би та все. Ви розумієте, коли мене критикують з ВО, це не страшить, а такі як я... Шукаю одразу рівень. Тому можливо та дівчина мого складу, я не хтів її образити, навпаки. Ще одне. Її вірші були для мене ніби снодійне, а оте навіть розлютило. Це моя думка. КЖ - колишня жінка. Плеханово мені принесли на замовлення, поки що на ВЧ. Там ще є така група Найка Борзова Х... забей! Попсові речі вже постирав, є декілька і рокових. Доречі, матюччя стоять по темі, цікаві речі якщо по текстам. Мене цікавить інше. Ніяк не заведу Web-mone/ Є у вас група "Фліт", неможу дістати другий альбом "Заховай". Сайт вже знайшов, інфо взнав.
А де Ваш прикольний віршик подівся?
Коментатор Ірина Новіцька, [ 2006-05-03 18:53:57 ],
на сторінці поезії     "***"   Новіцька Ірина

1. Я сиджу в Інеті переважно вночі, бо на сайті, окрім хобі, ще й працюю з оцінюванням - запросили як фахового філолога з поетичним досвідом. Сидіти вдень ресурси не завше дозволяють, а вночі Інет дешевший у клубах (власного модема бог дасть ще колись). Проте можете бути впевнені: я все ж сплю. Інколи:)
2. Про Марину ви правильно. Гарні, досить грамотні підліткові вірші. У читанках таких бракує - або метафорикою перевантажують, або відверту халтуру гонять. Захищалася Марина теж нічого (я про всі коменти-аргументи, крім першого). Про КЖ не всім варто знати, правда ж? хоча розумію ваш праведний гнів. Не забувайте, що коменти читають усі відвідувачі сайту, принаймні кому не ліньки.
3. За музичне уточнення спасибі. Обидва названі гурти мені не відомі, бо за музикою не стежу регулярно, що почую і зацікавить, те й пробиваю з рук чи з Інету. Про "Фліт" можу спитати у друзів (у когось стопудово має бути), а от як передати? Хіба на мейл переслати, на отой заборонений до користування:) насправді я як мінімум дві ваші Інет-адреси знаю, просто без вашого на те дозволу писати не думала.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   ...   14