Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Леся Романчук (1961)

Отримані коментарі | Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Леся Романчук, [ 2008-07-29 17:03:35 ],
на сторінці твору     "***"  

Мені важко писати це, але мушу. Люди, чи ж вам не шкода Ніки? Чи ви, дорослі, досвідчені, не розумієте, що коїться на ваших очах із неймовірно обдарованою дівчиною? Сила її таланту така, що дозволяє виходити уявою у позасвіття й позачасся, саме звідти вона приносить оці образи - спершу мальовничі й привабливі, а тепер - криваві й жахливі. "Вийшло в клітку - по два з третиною,
тих, що треті, пиляли наживо" - це нормально, по-вашому? Що має коїтися в душі людини, яка пише таке?
Кожен поет знає, як важко даються особливі, високі рядки. Є вірші, після яких три дні почуваєшся хворим. Чи не шкода вам Ніки? Чому ви змушуєте її перегрітий вашими похвалами мозок без кінця продукувати щось геніальне? А як їй, ви знаєте? Може, дитина на грані нервового зриву або вже за гранню? Вона ж на допомогу кличе, а ви? Ви спокійно спостерігаєте, як дитина вийшла на дах хмарочоса і балансує на краю. І ще й гукаєте - лети, Ніко, у тебе є крила, ти геніальна, а станеться щось - то твоїм іменем автобус назовуть! Дедали! От про кого Гонта писав. Ну, без мату просто не можна!
Зупиніться. Дайте дівчині передихнути, заспокоїтися. Для психіки такі речі не проходять безслідно. Подайте їй руку, а не штовхайте в плечі! Не вимагайте від Ніки чуда щодня. Вона жива людина і повинна жити і бути щасливою. Поет і так - завжди нещасний випадок.
Ніко, з любов'ю, але без оцінки.
Коментатор Леся Романчук, [ 2008-07-29 22:30:23 ],
на сторінці твору     "***"  

Коментатор Леся Романчук, [ 2008-07-29 23:14:40 ],
на сторінці твору     "***"  

1   ...   6   7   8   9   10   11   12   13   14