Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Павло Якимчук (1958)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Іван Редчиць, [ 2010-02-04 10:24:40 ],
на сторінці поезії     "Коні небесні"   Якимчук Павло

Коментатор Павло Якимчук, [ 2010-02-06 09:31:41 ],
на сторінці твору     "ДАВАЙТЕ РОЗБЕРЕМОСЬ"   Якимчук Павло

Шановний Олександр Комаров написав: А чим Вас не влаштовує діючий президент? У непатріотизмі його звинуватити буде складно. І як Вам слова Ющенко - - Тимошенко до Росії ближче ніж Янукович?
А патріотизм по Вашому це вибір того кандидата який себе називає патріотом.
Невже ви не читали, Який патріот Ющенко? http://maysterni.com/publication.php?id=42033
Може Донецьк від Вас далеко, а я тут в Харкові поряд.Ющенко зрадив Майдан чере деілька місяців після інавгурації, він глибоко помиляється, думаючи, що майда був "за Ющенка" Ні! Майдан був проти "донецкого безпредела", Ющенку народ дав катр-бланш на посадку бандитів у тюрми, на нарішучі дії на відродження національної ідеї і самої держави. А він заради параноїдальної ідеї повалення Тимошенко переступив через Ідеї Майдану, наплював на національне відродження України і витяг політичний труп Януковича (тупого, малограмотного, урку) в ПРЕМ'ЄР-МІНІСТРИ моєї нації! Я червонію від сорому перед світом!
Я вище написав, не що говорить, а що робить
ЮВТ, а ВФА хоче продати все собі і Росії.
Коментатор Володимир Гнєушев, [ 2010-02-06 13:19:37 ],
на сторінці твору     "ДАВАЙТЕ РОЗБЕРЕМОСЬ"   Якимчук Павло

2004 рік і для мене був помаранчовим. Я, як я вважав, зріла людина, беззаперечно став на бік Ющенка. Навіть молодші казали мені: "Олександровичу, Ви наївні, вони ж усі перегризуться між собою, в кожного - свій інтерес, а не державний..." А я - вірив. Але коли бандити, які спочатку, як і я, повірили у неминучість кари і сховались, почали отримувати від Ющенка посади і нагороди, коли стався повний розбрат в лавах помаранчевих, я зрозумів: Ющенко зрадив не лише команду, він зрадив національну ідею відродженння України. Усі наступні його слова про вищість національної ідеї, його дії щодо визнання голодомору геноцидом, правового статусу ветеранів ОУН-УПА - справа похвальна, але у його виконанні нагадує димову завісу, за якою він намагався сховати ВЕЛИЧЕЗНУ ЗРАДУ УКРАЇНІ, зраду сподіванням нашим на найближче майбутнє. І інтерв'ю (я з ним ознайомився, дякую за підказку) нічого принципово нового для мене не відкрило.
Навчений 2004 роком, я не плекаю ілюзій і стосовно ЮВТ: людина без гальм, без щирості (пам'ятаєте, на запитання про ціну на газ відповідь "По формулі!", пам'ятаєте, замість обіціного сприяння бізнесу - підвищення податків і штрафів), яка робить свій бізнес (і політичний, і фінансовий) на кризах, що сама й влаштовує, команда якої - збір вкрай ідейно різних людей (також і на кшталт Лозинського) - це неповний перелік рис, які не дозволяють з оптимізмом дивитись і на цього кандидата.
Цим і пояснюється мій песимізм та заклик ростити молодого президента. А зараз, стиснувши зуби, будемо голосувати не "за", а "проти", і наш обранець повинен це знати: ми не його підтримуємо, ми просто не хочемо іншого. А подальші наші дії - контроль його (її) діяльності, вимогливість щодо виконання передвиборних обіцянок. Але як це зробити без реально народної партії, яка б організовувала цей контроль - не знаю. Мабуть, це поле діяльності наступного (молодого) Президента.
Коментатор Редакція Майстерень, [ 2010-04-22 14:55:50 ],
на сторінці твору     "Як Чорноморський Флот став Російським"   Якимчук Павло

Стаття вельми повчальна, але, схоже, у ній говориться і про те, чого було не уникнути. Українців так довго нищили, що майже нічого і не залишилося, то від кого було очікувати боротьби за нац.інтереси?
Ось зараз нове покоління виросло - на них і надія.

А ще, здається, Єханурова є теж за що критикувати, разом із його альма патером Ющенком, котрий, наслідуючи злочинним діянням попередників, проштовхнув найпершу газову зраду і привів до нас Росукренерго, так? А потім Vanco Energy Company... А потім Ющенко зробив усе від нього залежне аби потопити країну під час всесвітньої кризи! Коли ж не вдалося, то доклався по-максимуму аби прийшли до влади бандюковичі, аби найбільш гонорово-ідіотична частина проукраїнського електорату не пішла на вибори чи проголосувала "противсіх" (бо ж усі однакові!!! Вакарчук = Табачник, і т.д.)!

Так, Кравчук багато у чому винний, Кучма теж - але тільки у Ющенка були повністю розв'язані руки поступати по-чоловічому, зробити максимум для Батьківщини - на жаль, тільки осоромився і всіх українців осоромив своєю імпотентністю у керуванні державою.

А в цілому, пропоную заснувати щорічну номінацію "Фарбований лис" імені В.А.Ющенка задля визначення найбільш підлого українця року.
Коментатор Галина Кучеренко, [ 2016-06-29 20:48:07 ],
на сторінці поезії     "Так не піде!"   Якимчук Павло

1   ...   4   5   6   7   8