Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Павло Якимчук (1958)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Чорнява Жінка, [ 2008-03-08 15:15:27 ],
на сторінці поезії     "Пародія на вірш Жінки Чорнявої (Предгрозовое)"   Якимчук Павло

Шановна пані Леся Романчук (вона ж Жанна Люта, вибачте за розголошення псевдо, але ж Ви не ховаєтесь за ним, так?)! На першу частину Вашого виступу не реагуватиму, бо вона відволікає від основної теми. Тільки зауважу, що я не знайшла на Майстернях заборони писати ще будь-якою мовою, крім української.

Тепер про головне.
1) У Вашій палкій промові зі всіх шпарин лізе радянське «ми». Хто ці «ми», ця «більшість відвідувачів сайту»? Я можу дозволити собі таку розкіш, як спілкування тільки з тими людьми, які мене по-справжньому цікавлять. І таке спілкування на цьому сайті в мене ще є, і воно мене цілком влаштовує.
2) Те, що я критикую, називається УКРСУЧЛІТ, або іншими словами – ГРАФОМАНІЯ! Чи Ви вважаєте, що оті всі рядки в АНТИПО я сама вигадала? Або Ви, визнана поетеса і літераторка, зі званнями і книжками, вважаєте, що то і є поезія? Чому писати таку х-ню можна, а реагувати на неї адекватно вважається вакханалією? Ось Ви взяли на себе почесну місію говорити від всіх ПМ. Тож скажіть, будь ласка: ПОЕТИЧНІ МАЙСТЕРНІ – це відстійник для примітивізму? Тут є кілька авторів, яких я із задоволенням читаю, але навіть їх не вистачає, щоб перебити все те, що лине щодня…
Скажу Вам чесно, мені глибоко по цимбалах всі звання і регалії. Я не від кого не залежу і не є нічиїм ставлеником. Тому все, що я роблю,- лише моя СУБ’ЄКТИВНА реакція на те, що бачу. І доки я це бачитиму, доти і робитиму…

А взагалі, більше гумору, любі «партизани»! :))
Коментатор Леся Романчук, [ 2008-03-10 20:05:28 ],
на сторінці поезії     "Пародія на вірш Жінки Чорнявої (Предгрозовое)"   Якимчук Павло

Пане Павле, Ваше послання до Критусіан корисне перш за все не для них, ці люди, на мою думку, нікого крім себе не чують, а для інших, для тих, хто не зважив на зливу принижень і таки надрукував у Шевченкові дні ту поезію, яку вважав вартою цього дня. А це було психологічно нелегко після таких коментарів-попереджень Критуса (скопіювала, бо Максим не захотів терпіти цього бруду на своїй сторінці":
Дорогі Партизани,
розвивайте почуття гумору і трішечки самоіронії вам не завадить на тлі ваших поетських амбіцій.
А щодо борні з нами волками пазорними, сірими воронами та їжачками, то куди вам до нас. На нашому боці вищий освітній рівень (МВА, Ph.D, MA,MS провідних європейських та північно-американських університетів), досвід комунікативних тренінґів, відсутність поетських амбіцій, гумор, самоіронія. Можливість в б-який момент підтягнути резерви з-за кордону.
А чим вам крити? Шароварством, недолугим поетичним смаком? Провінційною освіченістю?
Чим, білі та пухнасті ви наші партизани-лірики у вишиванках під піджачиками?
Здавайтеся, партизани!!! Бо викотимо наступного тижня важку артилерію і залпом по всих плащадях П-Лі!!!

Вам, Валику, чуб вже не загрожує :) А Вельмишановний Іван Франко носив вишиванку під сюртуком, а не потертим піджачиком. Взагалі то вишиванка носиться або під киптариком, або під свитою, або самостійно. Є певні вимоги до національного костюму.
+++++
Максе, не переймайтеся так. В спілкуванні з партизанами вироблено тактику копіювання постів з огляду на їх знищення доблєсними байцамі.
Стосовно Пророка і Поета, то я б не радив згадувати його ім*я в сує, тим більше прикриватися Ним в борні з сірими воронами і волками пазорними. Др. Леся Романчук намагалася нас переконати не зачіпати графоманів в "святий жіночий день 8 Березня". Не думаю, що ми підемо на cease-fire 9 Березня якщо в Святий День для Кожного Українця тут будуть поститися знатні пастухи і доярки.
Ось Вам високий рівень дискусії.
Де ми, люди, якщо писати щиро і чесно - ганьба, а кривлятися суржиком - високе мистецтво? А я - взагалі фігура ганебна - смію заявляти права українця на українську поезію.
Спасибі Вам, Павле, за щире і гостре слово.
Мої вітання пані Ніні, голова моя порожня, це ж вона була тоді в Харкові в Українському домі! А я згадую, де її бачила!
Добра Вам, друзі!
1   2   3   4   5   6   7   8