Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Тетяна Левицька




Огляди

  1. Справжнім друзям
    Дорогі друзі, відгукніться, будь ласка, не будьте байдужими ті, хто мене знає добре, чи хоч раз бачив в житті, був на моїх презентаціях, чи виступах, щоб розвіяти сумніви Теді Ем! Бо Ваше мовчання лише тідтверджує його слова. Ось, що він під своєю публікацією написав.

    "Пройшло вже 10 днів, як я просив відгукнутися людей, що бували на творчих зустрічах з Тетяною Левицькою. Жодного відгуку. Вас ніхто не бачив, тому що ви - бот (або полуботок). Може ТЛ - це одна зі сторінок редактора Майстерень?"

    Сподіваюся, що Теді вибачиться після того, як Ви підтвердите очевидне! Всім сердечно дякую!



    Коментарі (9)
    Народний рейтинг: -- | Рейтинг "Майстерень": --

  2. Заради миру
    Любі друзі, колись я прийшла на чудовий сайт Поетичні Майстерні, щоб чогось навчитися і несподівано спіткнулася об тверду бруківку непорозуміння. Звичайно, що тоді мені було далеко до майстерності, та й ще зараз є над чим працювати, але найбільше мене чіпляли за живе не зауваги, а те, як їх доносили деякі критики. Можна кинути сніжну грудочку в горах, а вона спровокує лавину, що змете усіх на своєму шляху, не розбираючись хто є хто. У нас наразі один справжній, спільний ворог, тож давайте, не шукати соломину в чужому оці, не ворогувати, а допомагати одне одному порадою і не тільки, не воювати з повітряними млинами, а з тією ордою, що нищить нашу землю. Не руйнуймо душі, бо ненависть породжує ненависть, а зло породжує зло. Щоб зрозуміти іншого потрібно побувати в його шкірі. Нелегко одразу відмовитися від мови, яку всотав з молоком матері, та згодом всі зрозуміють, як це важливо бути українцем і патріотом своєї країни. І хоча є речі, які важко пробачити, а інколи і неможливо, та образою і приниженням людину не переконати. Може, я знову устряваю не у свою справу, вибачте за те, але завжди так робила і роблю заради миру і спокою.
    З повагою до всіх!



    Прокоментувати
    Народний рейтинг: -- | Рейтинг "Майстерень": --

  3. Дякую сердечно!
    Нарешті я виклала повністю корону сонетів — СВІТОЧ ДУШІ на Поетичних Майстернях. Сподіваюся, мої дорогі друзі, що Ви її змогли прочитали, хоча знаю по собі, як важко сприймати великі вінки сонетів.)))) Хочу подякувати моєму дорогому наставнику і близькому другу, який написав чудову, зворушливу передмову до моїх книг — СВІТОЧ ДУШІ і ДОЛЮ ПИШУТЬ НЕБЕСА — ЯРОСЛАВУ ЧОРНОГУЗУ, за колосальне терпіння, редагування та слушні поради! Його підтримку завше відчувала і відчуваю до цього часу. Головному редактору сайту — ПОЕТИЧНИХ МАЙСТЕРЕНЬ— ВОЛОДИМИРУ ЛЯШКЕВИЧУ, за змогу публікуватися на ПМ, і теж за підтримку та терпіння! Я дуже щаслива, що багато чого навчилася завдяки тим поетам з якими познайомилася та подружилася на цьому сайті. Навчилася не лише краще писати, а й спілкуватися з людьми. Сайт для мене став рідною домівкою. Тринадцять років пройшло відтоді, як я зареєструвалася на ПМ. Багато води утекло з того часу, багато людей прийшло і пішло з різних причин, але самі вірні, стійкі залишилися, незважаючи ні на що! Журавлі завше повертаються додому, то ж з нетерпінням чекаємо! Всім вклоняюся і люблю! Бажаю невичерпного натхнення, щастя, любові, Божих благословень, легкого пера, крилатої поезії на віки вічні! Обіймаю! З наступаючим Новим роком! Всіх благ!



    Коментарі (2)
    Народний рейтинг: 6 | Рейтинг "Майстерень": 6