Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Мирослава Меленчук (1983)

Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Мирослава Меленчук, [ 2008-09-03 16:07:39 ],
на сторінці поезії     "***"   Прохорчук Ольга

Коментатор Мирослава Меленчук, [ 2008-09-03 19:28:40 ],
на сторінці поезії     "Горе Горі"   Романчук Леся

Олеже, не нам переписувати історію, але нам творити сьогодення. Талант не проп'єш, не вб'єш і т. п. :) "Молоді автори" - цікава думка. А "молодими авторами" не можуть бути люди, яким, наприклад, під сімдесят, але які тільки починають писати вірші? Хм... Але даруйте, ми ж тут не про це. :)
Орієнтири не можуть спантеличити тих, хто хоче пізнати в поезії більшого. Тут багато авторів, до думки яких можна і варто прислухатися. Іноді навіть через внутрішню боротьбу з самим собою. Інколи для цього навіть не потрібні оцінки чи коментарі, достатньо творів інших - як гірших, так і кращих. Кожен сам позиціонує і порівнює своє з чужим, тільки так відбуваються зростання. А поки ми тут "виписуємося". Не думаю, що у багатьох ціль - стати Великими. Хтось шукає однодумців, хтось слави на один вірш, хтось просто друзів, хтось проводить тут свій вільний час... Кожному - своє. Вас ніхто не змушує тут щось робити - все з Вашої волі. Тільки є певні правила, яких ми зобов'язані дотримуватися, оскільки ми в гостях - це не наш ресурс. Тому, опублікувавши свої твори, Ви автоматично даєте дозвіл на оцінювання і на коментування.
І, Олеже, не треба прикладів для поганого порівняння. Краще давайте для гарного рівняння.
І не думаю, що завжди Великі задумувалися, як вони пишуть. :) Від того, що автор буде розрізняти строфу від катрена, значущості його віршуванню не прибуде, на жаль чи на щастя. :) Але Ви, Олеже, вкотре проявили свою неуважність - на сайті є "Школа", зайшовши на сторінки якої, бажаючі вчитися можуть дізнатися по поезію більше.
Коментатор Мирослава Меленчук, [ 2008-09-04 08:40:07 ],
на сторінці поезії     "Горе Горі"   Романчук Леся

1   ...   35   36   37   38   39   40   41   42