Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Марта Шуст

Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Марта Шуст, [ 2006-08-07 01:25:45 ],
на сторінці поезії     "Midori(японською) - Зелений Колір"   Терещенко Бурштина

Добро і зло, світло та темрява, любов і ненависть і тд. Все з цієі ж серії - як воду не називай і які критерії чи опреділення не став, вода від того мокрішою не стане. Тобто суть речей, так насправді, мало залежить від того, що ми про них думаємо. Можна, звичайно, обійтись і без чітких критерій, а так на відчуття (тільки тоді вже потрібно бути надзвичайно чесним з самим собою). Але у даному випадку, тобто стосовно добра і його протилежностей, то тут критерії набагато чіткіші ніж більшості з нас хотілось би. Ну про самі критерії я вже писати не буду, враховуючи, що все давно вже сказано тай кожен з нас, якщо чесно, їх чудово знає. Добро рідко потребує довгих оправдовувань і пояснень, на відміну від протилежностей.
Стосовно чоловіків та жінок, то не такі ми вже надзвичайно різні. Краще шукати подібності ніж відмінності, тоді набагато легше порозумітись.
Коментатор Марта Шуст, [ 2006-09-09 19:40:04 ],
на сторінці поезії     ",,,"   Анаірда Кашеф

Чи була б взагалі поезія, Майстре, якби не почуття?
Гріх чи ні, звичайно, судити Богу (ми ж тут всі по землі ходимо), бо краса, так як і той метелик, справді вищою силою створені, і душа, що вміє так кохати, неймовірно прекрасна. От “стан” вже не такий чудовий. У рядку "А кохаєш іншу, мабуть мене" все таки присутнє оце Мабуть. Бо тут ще є та друга, яка також кохає. І сімя це не тільки рутина а й Різдвяна ялинка на яку вішаються цукерки для дитини, разом збудований дім чи посаджений сад, пусті сварки і солодке примирення, тобто життя. У нього це є, тільки не з Нею, а з тою яку він оберігає від болю, дозволяючи Їй (коханці) випивати гірку чашу за всі трьох (хто випив цю чашу до дна знає про що пише). Кого він так насправді кохає? Мабуть себе у цьому своєму житті, так само як і той кіт, якого часом зовсім не цікавлять кицині метелики.
Залишити все без змін і згоріти дотла чи наважитись вступити в невідомість - вирішувати Їй. На це власне і дана людині Богом вільна воля, щоб вибрати могла у посланих звище ситуіціях.
І віра в ту силу яка створила метелика, нічого спільного з догмами немає, та без неї чомусь ніяк не ввійти в країну мрій що щастям називається. А зірок тут, у цій країні, справді вдвічі більше, повірте наслово.

Вірші ж ваші, дорога авторко, просто надзвичайні, незалежно від імені яким їх підписуєте
Коментатор Марта Шуст, [ 2006-09-23 18:59:15 ],
на сторінці поезії     "***"   Тор Варра

Коментатор Марта Шуст, [ 2006-09-24 00:00:40 ],
на сторінці поезії     "Осінь"   Вировець Лариса

Коментатор Марта Шуст, [ 2006-09-30 23:16:35 ],
на сторінці поезії     "ТОБІ"   Пиріг Ірина

Коментатор Марта Шуст, [ 2006-09-30 23:25:50 ],
на сторінці поезії     "*********************"   Зеру Руслан

Коментатор Марта Шуст, [ 2006-10-06 05:36:49 ],
на сторінці поезії     "Нічні подорожі. Переродження"   Тор Варра

Коментатор Марта Шуст, [ 2006-10-07 06:26:07 ],
на сторінці поезії     "Cутінкова Ельфійка"   Чернишенко Володимир

1   2   3   4   5   ...   25