Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Галина Фітель (1965)
У серці вічне бажання весни, а в душі вічний неспокій... Люблю світ і себе у ньому... І вас усіх...


Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Галина Фітель, [ 2012-01-26 00:38:45 ],
на сторінці поезії     "О прощаниях"   Жінка Чорнява


"Володимире, видаляйте тоді все, і перли Залізняк теж. Рубайте під корінь той чортополох. А то він розростається на кожній сорінці і його зберігають. Як ви почистили сторінку Лазірка? Все, де Залізняк плачеться на гноблення, залишилося. Хто то має чистити?"
"А ви не перекручуйте слова і не видаляйте те, що вам не підходить, залишаючи те, що робить вас святим в очах публіки. Навіщо вам, щоб це потрапило до рук Любові Лібуркіної? Воно ж може серйозно зашкодити Залізняк, якщо хтось захоче тим скористатися чи якось використовувати проти вас. Я не хочу шкодити нікому, але не шкодьте мені."
"або забанюйте нахер, або викидайте повністю все"
"А чого ж ви не видалили те місце, де було про лайку після десятого видаленого коментаря. Тепер я виглядатиму грубіянкою, котра дозволяє собі казна-що. А там і лайки не було як такої, Володимире. Не наводіть блиск на іржу. Бо виглядає, що тут гроби побілені. Зачистіть то все акуратно, бо у мене воно все і так скопійоване. Навіщо вам такий напівблиск. Поки народ спить, зробіть тут все акуратно."
"Я можу зрозуміти, коли видаляють повністю все. Але коли з речення видаляють окремі слова, і видаляють кілька абзаців, а хвалебні слова залишають, то це вже якась крута цензура. такого навіть за сталінізму не було."
"З мого коментаря видалили про суди, і про все решту, і те, що я була на боці ПРИМИ ПОЕЗІЇ. І відповідь Ніки виглядає тупо і незрозуміло. А лайка була вже через десяток видалених коментарів."

Отмакий злісний матюк, і стосувався аж ніяк не СМЗ.

1   ...   61   62   63   64   65   66   67   68   69   ...   81