Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ярослав Петришин

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Ярослав Петришин, [ 2011-09-06 21:09:57 ],
на сторінці поезії     "лінива пародія «ПАРТИЗАНИ»"   Петришин Ярослав

Коментатор Ярослав Петришин, [ 2011-09-07 10:32:01 ],
на сторінці поезії     "LADY GODIVA"   Петришин Ярослав

Вибачте, пане Гаррі, якщо чимось вас зачепив!Навіть не хочу жартувати на таку слизьку тему). В любому випадку надіюся, що ви не гомофоб). Про орієнтацію згадав тільки для того, щоб обіграти уявну трансформацію картини Кольєра в картину Петрова-Водкіна (дозвольте мені мати таке право!) Зрештою, вірш написаний в іронічній манері. І я абсолютно терпимо відношуся до людей нетрадиційної орієнтації як до реалій земного життя. І, як я вже сказав, що не являюся позером, тому мені абсолютно начхати, що в якомусь місці сама собою (також абсолютно логічно)напрошується цілком благозвучна рима. Здається в цілому вірш не грішить надто заяложеними римами.
І ще, без критики, але з цікавістю - і чому раптом особисто вам перестали подобатися "картини Пєтрова-Водкіна, так само як і вальси чи фуги деяких композиторів(Ви не хотіли б всує згадувати їхні ПІБи), або книжки одного з відомих жононенасників".
І пане Гаррі, занадто дрібно з вашого боку якось так по радянськи "А рекламування і побудова своїх відверто у деяких місцях поетично слабких і технічно недосконалих творів (рима "коні-мені" - це, може, не яскравий, але приклад) - це, НМСД, не додає їм поетичної краси або вагомості". Давайте будемо більш терпимими один до одного. Постараюся в вашій присутності про геїв більше не згадувати.
і написали б тоді мені одразу про що можна писати, щоб знов випадково не переступив через якусь болючу для вас лінію.
З повагою і з критикою,
Я.П.)
Коментатор Ярослав Петришин, [ 2011-09-07 10:34:19 ],
на сторінці поезії     "LADY GODIVA"   Петришин Ярослав

Коментатор Юрій Сидорів, [ 2011-09-07 10:42:07 ],
на сторінці поезії     "LADY GODIVA"   Петришин Ярослав

1   ...   12   13   14   15   16   17   18   19   20   ...   175