Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олександр Гора (1964)

Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі


Дякую за відповідь. Не до кремля, мій голос.
Якщо мені довелося зростати в Донбасі, закликаю до миру людей, то і мене розстріляти? Хто може мене заставити стріляти в брата!? Мене знають в ПМ, і до кожного моє відношення _ як до рідної людини.
http://youtu.be/68FAdvpoPRk
Сказано давно, що є сміливці без розуму, які під час мору бенкетують, і, що страх несумісний з подвигом. Треба вчитися відчувати напрямок еволюції.
Гріх і смерть в нашому житті, це біль для багатьох ... Але тільки до того моменту, поки ми не відшукаємо ключ до розв'язання цього питання за допомогою духовної гармонії. Це можливо завдяки миру, спокою, духовного розвитку власної культури, нашого народу, що проживає в Україні, та поваги до розвитку культур країн світу, а не відходом в механічну цивілізацію невігластва (протести, революції, війни)
Яким є духовний рівень населення України?

http://youtu.be/8-bmq7Z1nRk марш...
http://youtu.be/IV9TRG83Rqg - дружба
історичне : http://youtu.be/C62BTqCw_2w
Коментатор Олександр Гора, [ 2014-09-01 09:14:12 ],
на сторінці твору     "Майбутнє, це ми, сьогодняшні"   Гора Олександр

Путин: есть договоренность с Порошенко о мирном разрешении конфликта

Президент России также сообщил, что с главой Украины договорились и о том, что ошибки, которые были совершены на Украине в ходе вооруженного захвата власти, больше никогда не повторятся.

ХАБАРОВСК, 31 авг — РИА Новости. Президент РФ Владимир Путин и глава Украины Петр Порошенко договорились о том, что ситуация на Украине будет разрешена мирно, путем переговоров, а ошибки, подобные силовому захвату власти, никогда не повторятся. Об этом Путин заявил в интервью Ираде Зейналовой в программе "Воскресное время" на Первом канале.

"Мне кажется, что это очень хороший урок для нас всех, для того чтобы эту трагедию закончить как можно быстрее, причем мирным путем и путем переговоров, и об этом мы договаривались, кстати, с Петром Алексеевичем, и о том, чтобы никто и никогда не повторял таких ошибок, которая сейчас была совершена на Украине в ходе вооруженного захвата власти. Ведь это первопричина того, что сейчас происходит", — сказал Путин.

Что происходит на Украине и в Новороссии

Киевские власти с апреля проводят на востоке Украины силовую операцию, направленную против недовольных февральским госпереворотом жителей Донбасса. По последней информации ООН, с середины апреля на Украине убиты более двух с половиной тысяч мирных жителей, около шести тысяч ранены. О развитии конфликта на юго-востоке Украины читайте в хронике РИА Новости >>

РИА Новости http://ria.ru/world/20140831/1022164268.html#ixzz3C2KNfxp7

О контрнаступлении ополченцев Юго-Востока Украины и обвинениях России в том, что в конфликте на Донбассе принимают участие её войска, в прямом эфире говорим с президентом Академии геополитических проблем Константином Сивковым. Смотрим и слушаем... http://playreplay.net/video/46328.453b05f11b39a97c5c019a1c4751
Коментатор Олександр Гора, [ 2014-12-21 11:08:35 ],
на сторінці поезії     "Єднання"   Гора Олександр

Возвратимся к стихосложению:
Небом спалахне
Триколір рідної душі,
Я поруч з нею, змалку,
Разом купалися в теплі..

В этих строках, что выше отражено Триединство:
Я ЕСМЬ Бог внутри человека _ это и есть это Совершенство и Господство МИРА _ Абсолют

«Безбрежно, как весь мир вокруг,
то крохотное пространство внутри сердца твоего:
в нем — небеса и земля,
огонь и воздух, солнце и луна,
молния и созвездия,
все, чем обладаешь ты здесь, внизу,
и все, что тебе неподвластно,
собрано в том крохотном пространстве
внутри сердца твоего».
Чхандогья-упанишада, 8.1.2

Давным-давно люди были совсем другими. Мы могли общаться и воспринимать мир такими способами, к пониманию которых в современном мире способны приблизиться лишь единицы. В той форме общения и восприятия, которую мы могли использовать, источником было священное пространство в сердце человека.
Коментатор Олександр Гора, [ 2014-12-21 11:11:11 ],
на сторінці поезії     "Єднання"   Гора Олександр

Не может быть неудач у любого, кто продолжает совершать самосознательные усилия выражения господства Божественного над человеческим, поскольку неудачи приходят лишь тогда, когда усилия прекращаются.

Все опыты, через которые проходит человек, существуют только с одной целью, а именно, – чтобы помочь ему осознать свой Источник. Он должен знать, кто он, осознавать себя Творцом, а, следовательно, и Владыкой над тем, что он создает.

Повсюду во Вселенной, когда бы Сила созидания ни давалась существу, наряду с ней, всегда присутствует ответственность за содеянное.

Все творение существует благодаря сознательному усилию. Если индивидуум, наделенный этим Великим Даром Жизни, откажется принять свою ответственность и выполнить взятое на себя обязательство, то его жизненный опыт будет толкать его к страданиям до тех пор, пока он не сделает это.

Поскольку человечество никогда не создавалось в состоянии ограниченности, оно не обретет покоя, пока Совершенство, которым оно было наделено в начале, не проявится во всей полноте. Совершенство, Господство, Гармоничное Использование и Контроль над всей Субстанцией и Силой является Образом Жизни – изначальной Божественной Светокопией человечества.

Бог внутри человека и есть это Совершенство и Господство. Это то Присутствие в сердце каждого, что является Источником Жизни – Подателем всякого блага и совершенного дара.

Когда индивидуум стремится к своему Источнику и признает его Подателем всякого блага, то в тот же миг на него и на весь мир автоматически начинает струиться поток всех благих даров, потому что его внимание к своему Источнику является Золотым Ключом к открытию каждого благого дара

В святом единении Духа и Любви Единого Господа
со всеми на Планете Земля
Да будут счастливы все существа во всех мирах
Да будет так
С Любовью Господа Отца и Сына, и Святого Духа
Коментатор Олександр Гора, [ 2015-07-11 14:48:26 ],
на сторінці поезії     "***"   Костюк Світлана

Коментатор Олександр Гора, [ 2016-02-05 13:14:28 ],
на сторінці поезії     "Источник жажды"   Весна Любовь


.Картина світу астральних сутностей.є такою: одні з них спокушають, розбещують людину, інші – наставляють на шлях справжній.
Одні працюють над тілом, інші лікують ще й душу. Пам'ятаймо, що ні один із ворогів не здатний заволодіти вашою душею до тієї пори, поки ви її самі не віддасте йому.
Є Закон
Причини і Слідство
"Тепер, мама, я люблю тебе. Ти дуже гарна і добра по відношенню до мене
сьогодні, твої слова зовсім блакитні "...
"Що ти маєш на увазі?" - Питала мати.
"Твої слова зовсім блакитні, тому що вони такі ласкаві, але коли ти лаєш
мене, то вони червоні ... такі червоні! Але найгірше, коли ви сваритеся з
татом, тому що тоді вони помаранчеві ... жахливі ... як це "...
І дитина показав на камін з сильно шумливим вогнем і величезними язиками полум'я.
Мати зблідла.

("Знание действия зависит от знания причины и заключает в себе последнее."
Спиноза.)

Щира подяка за співбесіду відгуками, та особисто Володимирові від мене про наданний нам спосіб універсального захисту від різних форм вампіризму. Спосіб захисту заслуговує уваги.

"У світі, і поза проявленим для нас світом, є багато кого і чого, хто і що обов"язково почнуть керувати нашою енергетикою, якщо не зараз, то з часом, якщо ми не будемо з "найвищими джерелами", іншого не дано." Цей вислів - є Правдою.

Фактично,зовнішня інформація, що отримується головним мозком людини від органів почуттів, формує сприйняття людиною навколишнього світу і самого себе.
Відомо що світ рухається спірально по колу, цей рух відбувається під дією
двох взаємно протидіючих Сил, одна з яких рухає Людство
вперед, до Духу, а інша змушує його спускатися вниз, в безодні матерії.

Провідні шляхи від органів почуттів у людини 6 - вестибулярний, слуховий, зоровий, нюховий, дотиковий, смакові шляхи центральної нервової системи та кінестетичні відчуття.
Кінестетичні відчуття грають істотну роль у виробленні простору сприйняття і уявлень.

" ...про більш точне розуміння "духовності" і "духовного" розвитку.";

Дієвими є - Думка, Свідомість і Розум - лежать в основі будь-якого людського переживання та досвіду.

Запитання: Та чи потрібно це Христосові?
Відповідь: Потребує усвідомленню висловлення: Боже світло може зглянутися лише на Храм Віри (заснованої на знанні( Життя в Дусі= Природній механізм захисту ..,) а не на Храм Скептицизму. Нехай скептики віддадуть вогню даремні і непотрібні поклади своїх архівів; бо лише на руїнах Храму Безладу може бути споруджений цей Храм Істини.

"Особисте его, як таке, стаючи єдиним зі своїм божественним батьком, знаходить безсмертя останнього. В іншому випадку...
Але, досить. Блаженний той, хто збагнув двоїсті сили, що діють в астральному світлі; тричі блаженний той, хто навчився відрізняти дію ноетичного від психічного, що здійснюється "дволиким" Божеством в собі самому, і той, хто пізнав можливості свого власного духу - або "динаміку душі".
За матеріалами "Люцифер", жовтень-листопад 1890 р

ДОБРОДІЙНЕ універсального захисту від різних форм вампіризму: Серцю людини відомо про все - Добродійне в людині повинно саме перемогти Зло, тільки тоді воно покаже свою Силу, що є від Бога, і життєздатність.
1   2   3   4   5