Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олександр Гора (1964)

Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі


Доповнення про захист від астральних сутностей

Нижній астрал щільно заселений елементалями - чудовиськами з примітивним розумом. Там же є сутності, які харчуються людською енергією. Енергія людини - мета їхнього життя, тому вони можуть напасти і заволодіти енергією. Прямої фізичної шкоди вони завдати не можуть, але при переляку у людини відбувається спонтанний викид прани, яку викрадають нападники. Деякі астральні сутності мають більш розвинену свідомість, ніж людська. Іноді вони прагнуть підселитися в людське тіло. Зазвичай це неможливо, але якщо ви перемістили свою свідомість в тонкий світ і не можете швидко повернутися назад, то якась тварюка може заселити вашу фізичну оболонку. Тоді по поверненню вам належить витримати енергетичний бій з цією сутністю, щоб вигнати її з тіла. Якщо боротьба з цією сутністю за ваше повернення в тіло буде вестися з перемінним успіхом, то люди вас будуть сприймати, як душевнохворого з хвилинами просвітлення. Крім того, в астралі працює багато різних магів і чарівників. Хто з них - чорний, хто - білий, відразу вам розпізнати буде важко. Тому раджу вам вивчити принципи психологічного захисту і на перших порах застосовувати її при далеких подорожах, в тонких світах...


Пасивний енергетичний захист

Прийоми психічного та енергетичного захисту є важливим знанням. Кожну людину оточує захисне енергетичне поле, зване аурою. Аура має безліч різних функцій в повсякденному житті людини, одна з них - енергетичний захист фізичного тіла. Вона захищає людину від енергетичного впливу інших людей і духів. Кожна людина, спілкуючись з оточуючими, мимоволі проектує на них свою ауру. Найчастіше це може бути негативним впливом. Наприклад, розсердившись на абсолютно незнайомого перехожого, випадково штовхнула вас ліктем, ви зі своєї аури, з третьої чакри, посилаєте в нього негативно заряджений енергетичний імпульс. При відсутності знань це відбувається інстинктивно, незалежно від вашого бажання. Якщо аура перехожого слабка і не може відобразити ваш заряд, то ваш імпульс проникає в енергетичну систему «кривдника» і порушує її баланс. У підсумку - випадковий перехожий захворює. Таких негативних впливів людина зазвичай відображає і посилає досить багато, особливо якщо вона живе в місті. Крім негативних імпульсів різної сили, на ауру обрушується безліч інших випромінювань, що мають різну емоційне забарвлення. Всі вони впливають на ауру, а якщо проникають в неї, то впливають на весь організм людини та її психіку. Найчастіше силового поля аури може не вистачити, щоб відобразити всі атаки ззовні. Від цього постійно змінюється енергетика людини, а отже - її свідомість. Щоб захистити свідомість від впливу ззовні, необхідно зміцнити енергетичний захист, тобто розширити і ущільнити ауру.

Деякі люди від природи мають велику і сильну ауру. Такі можуть легко впливати на оточуючих, нав'язуючи їм свою волю. Іноді ці особи можуть навіть свідомо впливати на кого-небудь в своїх корисливих цілях. Це вже чорна магія. Такі люди, якщо вони свідомо оволодівають прийомами енергетики, можуть становити велику небезпеку для оточуючих. Сконцентрований, вузько спрямований негативний заряд енергії може стати причиною смертельного захворювання. Існує кілька методів енергетичного захисту, але початковими є зміцнення особистої аури і підготовка психіки до можливої атаки.

Взагалі, людина, яка недавно практикує оздоровчі духовні та фізичні вправи, перші три місяці має більше шансів бути атакована, ніж інші. Справа в тому, що вправи очищають і підсилюють енергетику, така людина стає особливо помітною, на звичайному сірому тлі. Її чиста ефірна оболонка, чиста прана - ласий шматочок для різних енергетичних вампірів і чорних магів. Але через три місяці занять асанами або пранаяма шкаралупа аури у такої людини настільки зміцнюється, що стає непробивною для чорних магів, вампірів і злих людей.

Існує два види найпростішої енергетичного захисту: пасивна та активна. Пасивний захист - це посилення аури і розрив небажаних енергетичних зв'язків, без активної участі психіки. Це робиться за допомогою механічних рухів, зовнішніх подразників, прийняття різних препаратів або систем егрегорного підключення.

Пасивний захист дозволяє різко посилити ауру лише на деякий час. Це і є недоліком. Але, захисту перевага в тому, що вона може бути використана будь-якою людиною, без будь-якої спеціальної підготовки. Зазвичай вона застосовується в тих випадках, коли необхідно швидко відбити несподівану енергетичну атаку. Пасивний захист є гарним для особливих випадків, але не годиться до постійного застосування.Чому так...? Дії захисту мобілізують енергетичний резерв людини. Якщо постійно використовувати ті запаси, які призначені для екстремальних ситуацій, то біоенергетика людини(без знаннь поповнення запасів) втратить свою внутрішню стійкість і швидко ослабне...

Ефективні і нешкідливі методи пасивного захисту - швидкий танець з притопуванням, купання в холодній воді не більше 30 секунд, контрастний душ, обертання на одному місці дзигою, голодування. Голодування - найефективніший спосіб захисту. При голодуванні на першій стадії аура слабшає, і захист погіршується, але через деякий час енергетика людини очищується, аура стає сильнішою і більше, ніж до голодування. Семиденне голодування - найкращий термін для початківців, за цей час всі негативні зв'язку обриваються, аура посилюється. Навіть 36-годинне голодування підсилює дії на захист здоров'я. Тому раз на тиждень всім людям рекомендується проводити 36-годинне голодування.

Хорошим видом пасивного захисту є і дихальні вправи. Перше з них дуже просте: кілька разів глибоко вдихніть і видихніть, потім зробіть повний і швидкий видих і затримайте дихання не менш, ніж на 20 секунд. Чим довше буде затримка, тим краще. Відчувши, що більше не можете стримувати дихання, зробіть кілька вдихів і видихів через рот. Увага при цьому потрібно зосередитися на горловій чакрі. Повторіть вправу три рази.

Друга вправа теж взята з йоги. Вона більш ефективна і називається «очисний».

Зробіть глибокий вдих і затримайте повітря, не надуваючи щоки. Губи при цьому витягніть так, немов ви збираєтеся свиснути. Повітря треба видихати з силою крізь щільно стиснуті губи. За 10-15 коротких енергійних видихів потрібно виштовхнути з легких все повітря. Після цього без затримки починайте новий вдих і видих. Повторіть 7 циклів. Врахуйте, що частіше, ніж два рази на день цю вправу виконувати не рекомендується.

Наступні методи пасивного захисту ще більш прості, але не менш результативні. Вони засновані на тому ефекті, що будь-який вид шоку, або навіть простого фізичного струсу сприяє розривання небажаних енергетичних контактів. Якщо ви раптом відчуєте несподіване погіршення настрою, якесь стороннє, що впливає на вашу психіку, то виконайте під музику якийсь дикий, швидкий танець. На час танцю повністю відключіться від усього, ні про що не думайте. Ви можете імпровізувати будь-який танець. Головне, щоб музика була ритмічної, а рухи швидкими та несподіваними. Включіть в танець елементи обертання навколо себе. Проводьте такий танець протягом тижня по 10 хвилин в день - і захист вам буде забезпечена. На цьому ж принципі засновані танки шаманів.

Описані вище методики є дієвими, бо перевірені мною особисто, - для відсікання від аури негативних енергетичних контактів та збереження рівноваги.
Коментатор Олександр Гора, [ 2016-06-02 07:54:24 ],
на сторінці твору     "Сердце - обитель безусловной любви"   Гора Олександр

Мои добрые приветствия и пожелания для Вас, в этом миру -
Будьте здравы и счастливы, с Богом жить вашему Роду!
Спасибо уважаемая Любовь за актуальный вопрос(и частичный ответ, на этот вопрос.)
Действительно надо стремиться начинать с воспитания себя в духовном плане(САМ ПОЗНАЙ СЕБЯ),
к чему прежде и надо стремиться, с пробуждением каждого утра.

Так начинается мое рождение по утру: Слава Богу!
Благословенным Учителем Иисусом(а так же и Его Друзьями) было дано для нас много разъяснений Бытия в духовном плане,
для жизни на земном плане.

(Мы ведь живём в материальном мире, его, этот мир тоже надо учитывать.
Двойственность человека, материальна и духовная, позволяет свободной воле делать выбор
(улыбнувшись, здесь позволю себе сделать дополнение к завершению полноты изложенного Вами предложения
- Двойственность человека, материальна и духовная, позволяет свободной воле делать выбор:
жить не всяко, а в Духе.)
http://www.playcast.ru/view/7592604/f8b8af5d3b712fa1fed35b24590df1aceb563a4dpl
И здесь действительны Ваши слова:"Не всегда человек осознает...)

Почему так? - Отсутствие должного духовного воспитания. Попробую разъяснить этот момент.
Когда человек сможет прийти к осознанию, что он един с бессмертным идеалом - Богом,
Который исполнен всей красотой, властью и покоем. Когда осознает Единство, тогда сердечное желание человека
направит помыслы свои восстать в свете Бога(встать с колен)
и "притянет" Его к себе(чтобы жить не всяко , а в Духе).
Если бы люди произносили эту молитву каждый день с пониманием и благодарностью Богу.
Молитву эту произнося понимают-ли люди что происходит?
Понимают, осознают(ведают,знают., да не все...

Почему так происходит? - Отсутствие духовного воспитания.
Сам познай себя - Через здравый образ жизни,
чистоту помыслов, с молитвами Божьими(общение с Богом), в уединении происходит Самотрансформация
(Горничное зерно в человеке прорастает, или просыпается маленький ребенок - Дитя Божье...).
.........................
Отче Наш, Сущий на Небесах!
Так мы обращаемся к могущественному Я ЕСМЬ Присутствию(Бог),
Которое пребывает в плане Духа, человеческого существа.

Мозг человека, это как приемо-передатчик(рация управления)поскольку является скоплением
более чувствительных клеток, и эти клетки первыми принимают вибрации и усиливают их,
с тем чтобы они могли быть восприняты человеком.
Затем вибрации распределяются и рассылаются всем остальным органам. и каждая из них,
если пребывает в божественной согласованности, отсылается к тому органу, к которому относится.
В данном случае, ПЕРВОЙ фразой Молитвы-Призыва(команда-указ), мы направляем свою мысль к Я Есмь Присутствию (Богу):
Отче Наш, Сущий на Небесах!
........Спасибо ВАМ.
Коментатор Олександр Гора, [ 2016-06-20 06:37:20 ],
на сторінці твору     "Сердце - обитель безусловной любви"   Гора Олександр

Моя подяка за розлогий відвертістью відгук і святкове вітання шановній Ларисі, та до всіх друзів - Сімейного щастя вам.
І Вашому вчителеві Валерію Олексійовичу серцем уклін за витримку перед іспитами... Адже наше земне життя є учбовим закладом на духовну витривалість душі. Той, хто вміє бачити свою тінь і свій світ, бачить себе з обох сторін. Воля - принцип життя, мудрість - принцип світла, дії - принципом родинного тепла . Наміри створюють наше життя, саме від дій кожного з нас залежить кінцевий результат... Правдою, що "Орати, правда, треба вміло." Люблячи, з допомогою добрих справ і позитивних проявів свідомості ми накопичуємо скарби на Небесах, підносимо молитви.щоб пропалити всю проіржавілу субстанцію, налиплу на решітку свідомості.
Безпредельно любящие

Мы знаем, что душа не есть зло.
Нам ведомо, что Страж её - это невежество,
С которым нам часто приходится иметь дело.

Находя изъян в., человек выходит из равновесия,
Говорят в миру что воды бурно пенятся -
Это страж порога начинает свои забавные действия...

Любящий видит в родной душе искажения -
Дыбится она в лабиринтах нереального «я»
И дает истинному «Я» наставления...

Эти деяния во благо мира доброй душе,
А не чтобы доставить ей неприятности
Или потому, что считает себя выше...

День от дня, в житейской сутолоке,
Любящие делают это просто потому,
Что заботятся об этом человеке...
...
Отче Наш, сущий на Небесах!
Да святится имя Твое, Господь Вседержитель.
Да приидет Царствие Твое.
Да будет воля Твоя и на земле, как на небе.
Хлеб наш насущный дай нам на сей день.
И прости нам долги наши, как и мы прощаем должникам нашим.
И не введи нас в искушение.
Но избавь нас от лукавого.
Ибо Твое есть Царство и Сила и Слава во веки. Аминь.
Коментатор Олександр Гора, [ 2016-06-20 09:13:48 ],
на сторінці твору     "Свобода за гратами. Патріотична поема"   Сокольник Серго

Коментатор Олександр Гора, [ 2016-07-05 07:42:37 ],
на сторінці твору     "Отче наш"   Гора Олександр

1. Спасибо Вам за вопрос и посещение моей странички .
2. Ситуация не из простых... Многое можно разъяснить, а прислушаются ли...? Дыма без огня не бывает... Начну ответ из далека... Народ Украины(на санскрите Орії - те, кто молится...) свободолюбивый, защищая свою независимость он испытывает много страданий, он набив себе "шишек" еще будет творить много добрых дел, во имя Бога( для них ветром Борея подмога...).
Те, кто не разделяет(разрушает), а почитает жизнь физическую, как духовную, они осознали моменты Истины. Да, мир людей живет в увеличении пространства высокими технологиями, которые достигают невероятных вершин, освобождая людей от трудоемкого труда, и просто удивительно - увеличилось для людей и число неблагоприятностей... Это фактом того, что видят наши глаза. Вы согласитесь с течением моей мысли...
Фактом же есть и то, что все мы живем в мире, который трясёт со всех сторон... Мы видим в эту очень непростую эпоху Водолея реальность землетрясений как происходят наводнения, видим как происходят на планете не просто войны, а и братоубийственные склоки, видим Землю полную конфликтов… Но и это еще не все… Наука фиксирует о бесконечных геологических и космических явлениях, которые, как и было предсказано, будут происходить изменения геомагнитных полюсов… Когда они могут стабилизироваться на нашей планете, кто знает?
Как проявляются воздействия электромагнитных полей на человеке, что происходит?
Многое из того что происходит не укладывается в рамки понимания привычного для людей. Люди бегут от неприятностей - мигрируют... У ВСЕГО ЕСТЬ СВОЯ ПРИЧИНА... Так говорят и при распространении слухов, толков и т. д. Зная историю уроков былого Прошлого(известно что многие древние цивилизации, преступившие законы космической этики, были стерты с лица Земли. И кая же участь может быть по отношению к нам?)
и видя реальность присутствия эгоизма, который сего дня поглощает человечество - это факты широкого распространения оружия(а говорим о мире, - без войны), истинным фактом есть проявление насилия на планете, всяческих пороков и смерти, так разве не удивительно, что человек еще не уничтожил себя и саму планету - её жизнь.? То что мы сегодня имеем - даёт нам возможности суждения о мире в котором мы и проживаем...
В СМИ ежедневные новости заполнены всякого рода катаклизмами, предсказаниями будущего, новостями бурных потоков миграции населения планеты, что многие люди задаются вопросами: " Что происходит...? ...Когда это уже закончится?" В такие минуты страха от происходящего люди вспоминают о Боге. Они просят Его защиты и помощи. А что сами они сделали для Бога, они задают себе вопрос? Видят ли они ту агрессию , которую сами же и с усердием плодят...?(То что мы видим сего дня и имеем - даёт нам возможности суждения о мире в котором мы живем...)
Украины народ говорит о независимости. О какой независимости, от кого или чего.... Иисус Христос говорил: «Какой мерой мы меряем, такой и нам отмеряется». Какие мысли(мера намерения) присутствуют у людей, в такие миры(измерения) сознание людей и попадает. Другими словами, какое слово мы используем, с каким предназначением или с каким мотивом(намерением) мы, то такие условия, предпосылки в буквальном смысле нас и сопровождают, это как рычаги для своей дальнейшей деятельности(реалиев действительности существования человека, народов, всей планеты). Не случайно в Космосе больше значит не столько само действие, поступок, а его мотив, движущая сила. Эзотерические учения Агни, Розенкрейцеров, Теософии (те кто с ними знаком, они согласятся) абсолютно единогласно утверждают, что мысль несравненно важнее действия. Один человек может сгоряча совершить негативный поступок, но оставить в Космосе менее разрушительный кармический след, чем тот, кто подобного поступка никогда и не совершал, но о нём постоянно думал. Своими частыми или постоянными размышлениями о таком поступке он накапливает сильные психоэнергетические эманации, которые усиливают подобную мысль.

Наступает момент, когда мысль покидает своего породителя и находит несколько человек с более слабой, чем породитель психикой, каждый из которых, подталкиваемый сильной мыслеформой, совершает-реализует преступную мысль. (Происходящие в Украине - Состояние войны...Кто отдает приказы убивать непокорных власти? Есть же закон - НЕ УБИЙ - жизнь без вреда, как себе, так и окружающему. Это разумно или нет? Есть понимание защиты и нападения... Кто от кого или чего встал на защиту, и кто на кого напал, в Украине. Какая истинная причина произошедшего?) Отдавая приказ стрелять, внешне аккуратный и вроде бы чистый перед другими людьми породитель такой мысли несёт куда большее наказание, чем каждый из её слабовольных реализаторов, так как его мысль породила куда большие следствия, чем их дела...

ЖИВИ БЕЗ ВРЕДА - МНОГОМЕРНАЯ ЗАПОВЕДЬ. Надо жить благоразумно, чтобы быть во здравии тела и души.
Кто отдает отчет себе на вопросы - каким образом отражаются изобретения, ввесь технический прогресс человечества, электромагнитные изменения полюсов на нашем здоровье, изменяя биологический ритм, настроение, циркадные циклы, сон-бодрствование, магнетит, все наше поведение, действия всего человечества, его поведение… ? Это касается всей планеты, со сложностью контроля над климатическими изменениями - сотни животных, птиц и китов теряют из-за изменчивости магнитных полюсов ориентацию в пространстве, и т.д...
Неужели все эти феномены имеют естественные природные причины? Разве мы можем сказать достоверно что может произойти в этот 2016 год? Да, есть очень сложные и тяжелые моменты в жизни, и свести эти многие моменты событий краткой информацией довольно сложно... Для многих осознающих происходящие просто нет времени на спекулятивное пустословие - обман. Экономический кризис, волны мигрантов, конфликты и смерть, это происходит сего дня, и на всей планете. Реальность происходящего без прикрас - полнота слез материнской боли... Важно задавать себе вопрос: Что мы можем сделать в отношении этой тяжелой глобальной ситуации? Все люди хотят быть свободными и в достатке, видеть защищенными от насилия свои семьи, и т.д. Сего дня действиями люди закладывают фундамент своего будущего.

3. Дыма без огня не бывает. У всего есть своя причина... Так говорят при распространении слухов, толков и т. п..Зная историю уроков былого Прошлого и реальность присутствия эгоизма, который сегодня поглощает человечество - это факты широкого распространения оружия, насилия, пороков и смерти разве не удивительно, что человек еще не уничтожил себя и саму жизнь.?
Ежедневные телевизионные новости заполнены всякого рода катаклизмами, предсказаниями будущего, новостями бурных потоков миграции населения планеты, что мы многие задаются вопросом: " Что происходит...? ...Когда все это.... кончится?" В такие минуты люди вспоминают о Боге. Они просят Его защиты и помощи. А что сами они сделали для Бога, они задают себе вопрос? Видят ли они ту агрессию , которую сами же и с усердием плодят...?

Видно, как покрытые одеждой невежества люди даже и не представляют, что сокрыто внутри их. Пробужденных от гипноза устоев властных политиков уже много, их ряды растут в Солнечном... "Тот, кто следует Солнечному Пути, с одинаковой Любовью и благоговением объемлет их всех — бывших присутствующих и будущих, известных и неведомых Космических солнечных Сотрудников и Творцов Всеобщего Блага, — тот всегда предстоит перед Ними всеми, зная, что когда-нибудь и сам войдет в их ряды». Тот, кто любит и благоговеет и объемлет их всех, Творцов Всеобщего Блага, тот и признает Иерархию Света".
Е.И. Рерих "Огонь Неопаляющий")
Кому хочется продолжать покорно принимать обман правительства, их двуличие, те живут покорно, а кто устал отвранья, те восстают супротив тьмы... Фактом есть и то, что правительственное СМИ публикуют много Инфо., которая далека от истины происходящего. Зачем им это...? Войны - как продолжение развязки политвопросов, накопление денежных средств путем кредитования(средство закабаления - зависимости людей, утверждение авторитета и т.д.(Часто, и густо многим хочется лакомого кусочка... И как следствие - Дыма без огня не бывает...). Происходящие сего дня - уже происходило эоны лет тому - в прошлом... Надо искать не виноватых, а видеть реальные способы сохранения жизни на Планете Земля. Они есть.
4. Спасибо Вам уважаемая "ЛюбовьВесна". Мира всем мирам.
Коментатор Олександр Гора, [ 2016-08-06 17:58:18 ],
на сторінці твору     "Зовнішнє і внутрішнє "   Гора Олександр

Серцевої варти заслін чекав сильних рук...
Душі тихий стогін пробудив від тужливих мук...
....
Вашому відгуку радію, щиро, пане шановний Ярославе. Спробую прояснити суть "беліберди хаотичної..."
Є в сторінках нашого життя моновірші, є і терцини. До мене прийшла думка поєднання їх в одне, ЯК ціле - зовнішню сталість внутрішньої фортеці (Хаосу)... Частини моновіршування, їх можливо сприймати як афоризми, в поєднанні із яких створено цілістне - суть шляху до більшого... В коофіцієнті прозорості числами 0.763 відображено течія енергій слова числами(для мене цікаво читати значення символічної енергії чисел, або, перекладати числа в слова). Дякую П.М., за оцінки, щиро дякую. "Числа правлять світом" — Піфагор.
Чарівний світ вібрації чисел, він розповідає про зовнішнє і внутрішнє багато цікавого...

...
Для міцності душі силою волі
Відкрито очі духу в безпросвітному пеклі.
...
Подвійним Кодом Сили пов'язана різниця -
Зовнішнє сталість і внутрішня фортеця.
...
Є те, що не можна руками помацати
Тільки думка здатна проникнути і усвідомити.
...
(Навчившись матерією управляти )
Душі тихий стогін пробудив від туги...
Стаємо тим, - ким хочемо себе бачити...
...
" Земля – покровительница ветхого мышления, но Огонь – мятеж эволюции."
Агни Йога

Зовнішнє сталість і внутрішня фортеця
(початкова версія терцини)
1. Є те, чого не можна руками помацати...
(Внутрішнє)
2. Пробудив від туги душі тихий стогін: Хвала Хаосу!
(Внутрішнє через Зовнішнє)
3. Тільки думка здатна проникнути в Хаос і усвідомити...
(Зовнішнє та Внутрішнє - Одне Ціле= Рівновага)
Хіба Ярослав проти такого відображення суті єдності ?

Повторюю: " Земля – покровительница ветхого мышления, но Огонь – мятеж эволюции."
Агни Йога
Доповненням: ОГОНЬ - МЯТЕЖ ЭВОЛЮЦИИ
- " ..Цвет мудрости и радости победы,
В себя вобравший прочие цвета,
Но он доступен духу, а не глазу...
Знамя грядущего, Знамя Твердыни и Мира,
Знамя Владыки и века Майтрейи.
Всё в ожиданье."
(Хвала смотрящим в будущие...)
Хіба Ярослав проти такого відображення суті єдності - Хаосу.. ?
Дякую шановний Ярославе, редагую до "іншої", і буду вчитися, адже еволюційний шлях навчання безмежний. Доречі, а в яку рубрику афоризми подавати?
П,С, Поети, не катуйте читача!
То непрощенно — гріх багатослів'я.
Коротко — як діагноз.
І хоч трошки надії.
Ліна Костенко
(Думаю що моя відповідь не є гріховним катуванням)
...
Вам завжди радію, і бажаю стиглого добробуту життя, - як творчої рівноваги Буття.
Поглядом до майбутнього:

Нехай в любові будуть народжуватися діти,
В любові взаєморозуміння будуть Батьки жити.
Хай любов наповнить посудину земну,
І нектар любові Матері - Землі лагідно омиє кожну клітину,
І, кожна істота пізнає Любов - Істину.
http://www.playcast.ru/view/8317742/862b66da6545fbe23615c1e058b413bf0fe28576pl
Коментатор Олександр Гора, [ 2016-08-07 08:22:21 ],
на сторінці поезії     "Моя сповідь"   Чорногуз Ярослав

Дякую Ярославе за відповідь із настановою. Так і слідую: https://ru.wikipedia.org/wiki/Список_славянских_богов

Те, що мною відображено буде математично %0,728, - це тільки як крихти пісчинок(для кожного з нас) на безмежному березі океану можливостей Н...
Число 0,728=7+2+8=17=1+7=8 = ви доторкнулися до нескінченності Всюдисущого і це усвідомлюєте. Головне вам навчитися підтримуючи вібрації даної матерії зберігати її від руйнування... Ви повинні засвоїти багато ступінчастість енергій вашого тіла і ваші тонкі вібрації повинні живити грубі, тим самим регенеруючи своє тіло ви продовжите його існування.
0,728=720х8=5760=5+7+6+0=1(8)0, тільки карма яка представлена у вас матерією яку ви створили в своєму минулому заважає вам освоїти тонкі вібрації. Тому вам варто набратися терпіння і продовжувати практикувати і практикувати духовні практики(течії ваших думок і є практикою) до осяяння... Такі осяяння будуть зустрічатися у вас на шляху все частіше і частіше поки ви не перейдете у відкритий простір Вічного.
728=7+2+8= 17=8= Бескінечність =Той самий Христос, що був і є в Ісусі, Який живе і нині, є також і вашим Реальним Я, ви носите Його в своїх грудях. Потрібно ще зрозуміти, що творча культура народів - як локомотив еволюції. Тільки через благодійну творчість будь-яка істота, що досягла рівня усвідомлення розумності=8, піднімається еволюційно, зростаючи з часом у своїх можливостях застосуванням практики духовної сили.
На спричинення і множення страждань для народів направлено творчість сил Темряви.. У кожної людської істоти, в якому б соціальному стані вона не знаходилося, і в якому б з незліченних світів Безмежності не жила, існує закладене в її душу Єдиним завдання призначення., яке вона повинна виконати. Воно їй вручено разом із могутнім зерном Духу, звідки і сталося - початок великого шляху існувань...
...Подяка від мене Всемогутньому...
Волею Твоєю я кинутий у вихор змін,
То буревієм Ти, то немов тихий вітер...
І мені храм Твоїх могутніх Стін
Затишок у темряві дає, і голубить в сліпучому Світі.

П.С.
Друзі, шановні, будьте здорові, милосердям багаті, зростаймо щирими в дусі.
Коментатор Олександр Гора, [ 2016-08-07 09:10:12 ],
на сторінці поезії     "Моя сповідь"   Чорногуз Ярослав

ДОЗВОЛЮ СОБІ ПОВЕРНУТИСЯ ДО ВАШОЇ СПОВІДІ:
"...О нагострися, нагострися
Народний той сердечний слух,
О відродися, відродися
У наших душах вільний дух.

Коли в них справді залунає
Могутній хор своїх Богів
То яра сила забуяє,
І нас ніколи не здолає
І найсильніший з ворогів."
ТАК І БУДЕ.
Відповідно до книги Велеса, наші пращури спостерігали рух небосхилу навколо Полярної зірки:

Сварга - це також і Зоряне Небо, іменоване Колесом Сварога. Складний пристрій цього Колеса. Воно укріплено у Полярної зірки або Седава - зірки , на Стожарі-Стлязі - небесної осі.

Воно провертається навколо Стожара за одну добу і робить оборот за рік. Саме ж повільне, відоме тільки осяяним мудрістью обертання триває близько 27 тисяч років. І це призводить обертання до того, що повільно змінюють одне одного зодіакальні сузір'я , видимі в момент весняного рівнодення на Півночі. Цей час називають Добами Сварога. Вони діляться на дванадцять зодіакальних епох, кожна з яких триває трохи більше двох тисяч років.

Сонце рухається по поясу сонцешляху і переходить за одну зодіакальну епоху з одного знака зодіаку в інший. Нині ми із лютої епохи Риб війшли в епоху Кришня-Водолія.

Обчислює тривалість епох і тривалість Днів Сварога, бог часу - Числобог.
"И Числобог наши дни здесь считает,
он говорит свои числа Богам -
быть Дню Сварожьему, быть ли Ночи.

Книга Велеса , Тригл. 21 "

Повільно обертається Колесо Сварги. Його рухає сам Перун Сварожич. Числобог каже йому числа, а люди молять Перуна., щоб він продовжував стежити за світопорядком, за обертанням Зоряних Коліс.
"И Громовержцу - Богу Перуну,
Богу битв и борьбы, говорили:
Ты, оживляющий явленное,
не прекращай Колеса вращать!

Книга Велеса , Тригл. 4 "

Переходять стрілки Космічних годин з одного знака зодіаку до іншого. І в новому знаку, в нову зодіакальну епоху, сили Космосу проявляють себе згідно із Законом, даним у Ведах.

Цікаво. Дякую Ярославе. Прочитано відвертість думок.Видно коефіцієнт 0,807 .. 8+7= безкінечність щаблів мудрості. Відветість - цк гарно. Двоє порозумілися - це добре діло. Свідомість ваша знаходить розуміння законів Всесвіту. Ви розумієте чому відбуваються події і бачите як одне витікає з іншого і вас зав'язує і обволікає прагнучи занурити в пітьму. Тільки ваша свідомість вибирає правильний (Праведні дії) напрямок і ви завжди перебуваєте в світлі, усвідомлюючи події. Так ви вже розумієте де істина, а де лише тінь подій...

Саме так, коли ви починаєте свідомо жити, ви починаєте бачити, як кожна подія впливає на вас. Вам хочеться припинити діяння, які сіють тільки карму страждання. Кожна карма один раз створена приводить вас до місця, де ви це зробили... І тільки спокутування дозволить вам покинути це місце і тоді хвиля карми зникне. Або, ви запрягаете її і здійснюєте свої мрії. І ваші нащадки(а вони добре бачуть) минуть ям, які ви пройшли...

Багатовимірність простору чисел в нашому житті присутня...Геометрія чисел дає можливість вдивлятися в нові обрії, як минулого так і майбутнього, та цього дня. Коли ми очистимо свою свідомість і змінимо свої вібрації нам відкриється двері нового світу і ми побачимо свої майбутні народження. Нова свідомість дозволить нам воскреснувши пам'ятати про минуле життя і рости далі об'єднавши в собі ці два світи. Так ми подорожуємо і пізнаємо світи своєю свідомістю.
До чого веду - є ще одне маленьке значення числа 807=800х7=5600=5+6+00=1100=11 число божественного, необхідно навчиться гармонії (рівноваги) і тоді ви уладнаєте суєтність своєї свідомісті. Це і є те - що мені видко. Саме це ви і ладнаєте.... Вібрації змінюють простір навколо. Тепер ваші думки і ваші почуття будуть запам'ятовувати багатомірний простір і живити інших, котрі проходять по вашому сліду... Ви показуєте як навчилися трансформувати себе і боротися з темрявою думок і тому ваша хода залишає святий слід...
Чому так? Бо головний аспект вашого існування - чим більше усвідомлюєте життя тим стає зрозуміліше. Ви бачите своє минуле і що правильно або неправильно зроблено і звідси сієте свої бажання в майбутнє(поміркували і опублікували думки свої). Якщо ви розумний то бажане притягнеться дуже швидко. Якщо ваш розум спить ви ходите навколо так близько, але ні як не отримаєте те, що так хотіли і сумнів жене геть реалізацію. Недосяжно бачити але свідомість сприймає, що в світі йде хвиля світлої енергії яка впливає на вас.
Шануймося до усвідомлення єдності.

Емоції гніву роз'їдають захистну систему людей. Некерований гнів створено було нездоровим способом життя людей.

Полюбля числа на ПМ. Дзеркалом 807 - число 708, є мірило роботи людини над своєю досконалістю. Всі ми повинні навчиться керувати своїми бажаннями і не допускати вампірів роду людського до свого тонкого тіла. Ми повинні виробляти правильні відносини по відношенню до друзів, близьких та родичів. Ви тепер повинні розуміти звідки беруться хвороби і що дозволяє вам протистояти їм. Саме при такому сприйнятті життя у вас виникне необхідність зміцнювати віру в доброчинність дій, в Бога і пророщувати зерно віри в самих себе(діти уважно стежать за нами). Так ви починаєте усвідомлювати що Бог - є Світло, і пророщена тканина зерна думок є Світлоносна, вона створює ступінь вашої святості і розуміння шляху до шатів Бога.
Працювати над вдосконаленням самого себе - гарна можливість для кожного з нас.
Дякую сім читачам за відветі думки, щиро.
Коментатор Олександр Гора, [ 2019-08-02 22:34:57 ],
на сторінці поезії     "Молодежь"   Весна Любовь

1   2   3   4   5