Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Володимир Ляшкевич (1963)

Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Володимир Ляшкевич, [ 2019-11-27 19:59:28 ],
на сторінці поезії     "Аустерліц"   Смірнов Матвій


Вітаю, цікава спроба. Є над чим задуматися.
Але маю вас опечалити своїм баченням - всі матеріали на цю тему, нмсд, тотально сфальсифіковані і перекручені. Ні на що там опиратися не можна. Так званий старий завіт переписаний від "а" до "я" в 1500-1600 роках, те саме і з Євангеліями. Та й самі події, наприклад, з Ісусом відбувалися у т.з. Франції в порівняно недавні часи - біля 1050 року н.е. Єрусалим - це зовсім інше місто, ніж недавно побудований протягом останніх пару століть новий Єрусалим (Ель-Куц) в новому, ніколи в цьому місці не існуючому, Ізраїлі. Але від нинішнього Ізраїля нині пряма користь. Хоча це й не пов'язано з т.з. "християнством".
Можливо від релігій суто в дикунських цивілізаціях і є певна тимчасова користь, але потім починає проявлятися інституційний характер цього явища - ще одна інституція влади і поневолення особи, що найчастіше таки не доречно... Бо де "віра" а де "релігія" - різні полюси світла й тьми.
Коментатор Володимир Ляшкевич, [ 2019-12-16 09:39:43 ],
на сторінці твору     "Йосип Флавій"   Сушко Олександр

Цікаво вийшло. Хоча є ряд проблем, з вашого дозволу про деякі з них побіжно згадаю:
1) євреї були відомі ще арійцям і знавці приводять їхні описи санскритом. Звісно, що євреї і юдеї - зовсім різні поняття. Юдейство - плід діянь сутінкових сил і порівняно недавній.
2)Ватикан теж не так давно з'явився, як і, власне, нинішній Рим, що назвався так дещо пізніше, після падіння справжнього - нинішнього Константинополя. Називався ж Рим (сучасний) раніше Паладіумом, від Афіни-Паллади.
3) Все дійство, описане в Євангеліях, з Ісусом відбувалося в Галії, на території сучасної Франції, де вже декілька століть, як зійшлися євреї з арійцями. Різниця між тими і тими була мінімальна. Але астрал єгови вже активно діяв.
4) Мойсей не був, звісно, юдеєм і вивів євреїв, якщо таке і було, то з доантичної Індії чи ж бо такого ж Межиріччя. Ймовірно, йдеться, найраніше, про 5-6 вік Н.Е., може і ближче до нас. Вивів у напрямку нинішнього Єгипту і ... Гібралтару (там пішки можна було перейти) і Іберійської тверді, Заходу Європи. Де пізніше виникло цікаве утворення, відоме як Із_РА_ІЛЬ з арійцями і євреями. З останнім центром, найбільш ймовірно, в сучасному Парижі...
5) Чому ми нічого не знаємо, не пам'ятаємо, і немає майже жодних оригінальних доказів будь-яких подій? Через ряд катастроф, що сталися за останні тисячу років. Всесвітні потопи змели з поверхні Землі абсолютну більшість населення. І були вони за останню тисячу років 3-4 рази, не кажучи про інші апокаліптичні події. Земля помітно змінилася за останню 1000 років, вода піднялася від допотопних часів більше ніж на 100 метрів, і ми (цивілізаційно) теж інші, аніж були. Але зараз багато чого повертається до стану , що був 1000 років тому. Звідси і потепління. )
О так, і єгови з нами вже немає, хоча "біси" й залишилися ))
Коментатор Володимир Ляшкевич, [ 2020-01-27 12:19:30 ],
на сторінці твору     "***"   Ляшкевич Володимир

О так, дякую, Любове, за вашу небайдужість. Мені дуже прикро за слабохарактерні висловлювання деяких чоловіків-авторів на сторінках ПМ, це дійсно брудно і хворобливо.
На жаль, в більшості випадків такі виливи непідконтрольні власне цим особам, бо в такі моменти - маніакальних станів - вони повністю під контролем тих істот, з якими боролися в тому числі й екзорцисти. Є стани, коли особа повністю захоплена, а є тимчасові "затемнення", коли вона потрапляє під зовнішнє керування на тлі свого емоційного спалаху, і далі "поїхало-понеслося". ( Порятуватися така особа може тільки теплом в серці, а не ненавистю в емоціях.
Тому і Творець не наказує цих нещасних тут і зараз.
Тому і дрібна адміністрація ПМ не може більше зробити, аніж робить Творець.
Так, коли потрапляє на очі - видаляємо бруд, а коли не потрапляє - кожен власник своєї сторінки може видаляти такі тексти.
Бажано разом допомагати цим нещасним - але з любов'ю і розумінням їхніх проблем...
Коментатор Володимир Ляшкевич, [ 2021-01-13 12:39:11 ],
на сторінці поезії     "В добровольця Миколая... Билина"   Ляшкевич Володимир

1   ...   96   97   98   99   100   101   102   103