Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Лариса Вировець
Харківський поетично-пісенний клуб «Апостроф» відтепер має свій сайт:
http://club.apostrof.in.ua/
і свій форум:
http://forum.apostrof.in.ua/
Слідкуйте за нашими новинами у розділі «Скоро в клубі»


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Ретро Лю, [ 2007-01-30 23:51:30 ],
на сторінці поезії     "ПРОБАЧ"   Вировець Лариса

Коментатор Володимир Ляшкевич, [ 2007-02-03 23:16:16 ],
на сторінці поезії     "Млини осенi"   Вировець Лариса

Шановна Ларисо, шановна Тетяно, моя скромна думка, що "часу перебіг" - це абсолютно адекватно. Ось деякі міркування і джерела. Час - це, як кажуть серйозні вчені, таки відстань між подіями. А перебіг - дія за значенням "перебігти".
ПЕРЕБІГАТИ, ПЕРЕБІГТИ, - 1. неперех. Бігом пересуватися з одного місця на інше, в інше. // перен. Швидко йти, проходити, змінюючись у свідомості; переходити, переключатися на що-небудь інше (про думки). // перех., перен. Відтворювати в думках, уяві. 2. перех. і неперех. Пробігати через що-небудь; бігом, швидко минати щось. // кого, перех. Перетинати кому-небудь дорогу або випереджати когось. 3. неперех. Переходити на бік ворога, противника. 4. перех. і неперех. Швидко переводити з предмета на предмет (очі, погляд). // Швидко переходити з предмета на предмет (про очі, погляд). 5. неперех. Швидко переміщатися, пересуватися (про тінь, світло і т. ін.). // перен. З'являючись, відбиватися і щезати на обличчі (про вираз певного настрою, почуття і т. ін.). // Проноситися, лунати (про шум, крик і т. ін.). 6. неперех. Минати, проходити (про час, пору). 7. неперех., перен. Проходити, відбуватися певним чином, з яким-небудь результатом.
Отож, найсуворіший огляд зі всіх сторін це дуже добре. Після наших спільних зауваг ніхто, схоже, більше нічого не додасть і не дорікне.


1   ...   3   4   5   6   7   8   9   10   11   ...   47