Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Майстерень Адміністрація

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі


Яворівський: Ланцюжок у зникненні Булатова тягнеться до АП

В опозиції заявляють про причетність влади до викрадення одного з активістів авто майдану Дмитра Булатова.

Про це в ефірі телеканалу Рада заявив депутат від Батьківщини Володимир Яворівський.
"Дуже тривожна ситуація, як в часи Піночета…пропадають люди. Правоохоронні органи абсолютно не займаються тим, щоб їх знайти. Тому, актив автомайдну змушений був використати свої можливості, свої ресурси і спробувати розслідувати те, що сталося з людиною", - сказав він.
"Ми дослідили по ланцюжку від київських бандитів цей ланцюжок тягнеться аж до Адміністрації президента. І в цій справі диригує цією справою заступник голови адміністрації президента пан Чмирь (Юрій Чмирь - ред)", - сказав Яворівський.
"Звичайно, ми не є слідчими, але оскільки нічого не роблять правоохоронні органи, ми хочемо їм допомогти. І ми пропонуємо допитати цих людей, і ви довідаєтесь дуже багато чого, бо диригують цим представники влади", - зазначив Яворівський.
Він також розповів, що в день, коли зник Дмитро, авто майдан збирався пікетувати посольство Австрії.
"Ми збиралися їхати того дня після обіду пікетувати посольство Австрії, щоб вони закрили рахунки Клюєва і родини Азарова, але після обіду Дмитро не виходив на зв'язок, деякий час йшли гудки, але він вже не відповідав. Потім очевидно розрядився його телефон і він погас", - розповів Яворівський.
У свою чергу в коментарі Українській правді один з лідерів авто майдану Олексій Гриценко зазначив, що має іномарці про те, що організовував "тітушек".
"Я точно знаю, хто займався тітушками. Їх у Києві організував Чеботарьов (Олексій Чеботарьов)", - сказав він в коментарі Українській правді.
"На Контрактовій площі, коли їм ставили задачу, були машини які причетні до його групи. Ми фотографували ті машини", - додав він.

Українська правда

Дякую за відповідь. Не до кремля, мій голос.
Якщо мені довелося зростати в Донбасі, закликаю до миру людей, то і мене розстріляти? Хто може мене заставити стріляти в брата!? Мене знають в ПМ, і до кожного моє відношення _ як до рідної людини.
http://youtu.be/68FAdvpoPRk
Сказано давно, що є сміливці без розуму, які під час мору бенкетують, і, що страх несумісний з подвигом. Треба вчитися відчувати напрямок еволюції.
Гріх і смерть в нашому житті, це біль для багатьох ... Але тільки до того моменту, поки ми не відшукаємо ключ до розв'язання цього питання за допомогою духовної гармонії. Це можливо завдяки миру, спокою, духовного розвитку власної культури, нашого народу, що проживає в Україні, та поваги до розвитку культур країн світу, а не відходом в механічну цивілізацію невігластва (протести, революції, війни)
Яким є духовний рівень населення України?

http://youtu.be/8-bmq7Z1nRk марш...
http://youtu.be/IV9TRG83Rqg - дружба
історичне : http://youtu.be/C62BTqCw_2w

1   ...   91   92   93   94   95   96