Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олена Савела (1981)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Любов Бенедишин, [ 2012-10-31 13:50:07 ],
на сторінці поезії     "Як пахне, помираючи, трава"   Савела Олена

Коментатор Уляна Дудок, [ 2012-10-31 17:11:02 ],
на сторінці поезії     "Як пахне, помираючи, трава"   Савела Олена

Коментатор Вероніка Новікова, [ 2012-11-01 11:55:38 ],
на сторінці поезії     "Дощ"   Савела Олена

Олено, з вашого дозволу дозволю собі втрутитися.
на мою думку, загалом у вас цілком нормальні вірші, як для періоду активного розвитку. я маю на увазі, що вже є про що робити перші висновки, і водночас вже зрозуміло в якому напрямку розвивати і вдосконалювати те, що є.

якщо ви не сприймаєте свої нинішні вірші, як взірці досконалості (бо в такому я не хотіла би турбувати цю переконаність), над ними треба просто працювати, враховуючи або не враховуючи чужі думки і поради. зрештою, якщо ви налаштовані на розвиток, чужі думки не такі важливі. головне - ваше бажання.

проте, якщо ваша мета дійсно "ділитися з іншими людьми своєю творчістю", то ця добра мета в данному випадку виглядає досить сумнівною. бо може виникнути враження, що ви хочете позитивної оцінки, а не позитивного розвитку. і працюєте більше над проекцією цих оцінок, а не над текстами, розумієте?

ділитися добре в тому випадку, якщо від вас цього хочуть, якщо "інші" цього потребують, просять вас про це. а так - ви пишете не для когось, а робите це для себе, і подібними фразами лише підкреслюєте це.

щоб ділитися чимось (вірніше - ставити собі таку високу мету), над цим "щось" спочатку треба неабияк попрацювати. бути достойним того, щоб СПРАВДІ ділитися, а не хизуватися, наприклад, або нав*язувати, або чекати віддачі у вигляді позитивних реакцій і захоплень. варіантів безліч, але справді ділитися дуже важко, і відповідально. це потребує великої сердечної праці над собою.
Коментатор Вероніка Новікова, [ 2012-11-01 14:12:15 ],
на сторінці поезії     "Дощ"   Савела Олена

мені здається, що сприйняття вас і ваших віршів іншими залежить не стільки від місця, де ви презенуєтеся, скільки від вас і якості цих віршів.

бо інакше зовсім неясно чому до різних людей - зовсім різне ставлення.

здається, ви дещо перебільшили ту реакцію, яка тут відбувалася. адже вам насправді ніхто не забороняє публікуватися, ніхто не ображає ваші вірші, навіть не сумнівається у них, зрештою. також немає і переходу на особистості. але на сайті є поки такий собі інститут "редакторства", є модерація. загалом сайт позиціонується як "майстерні", де поети в першу чергу працюють над собою, а лише в четверту - виставляють свої вірші до похвали.

ці коментарі головного редактора, які вас обурили, всього лише доброзичлива критика. бо хто, як не головний редактор, вболіває за якість віршів, які є на його сайті :)

спробуйте подивитися під таким кутом.
1   2   3   4   5   6   7