Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Анатолій Сазанський (1952)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Володимир Сірий, [ 2011-01-14 10:40:23 ],
на сторінці поезії     "ZZZZ рефлексія-експромт (слабенький)..ZZZZZ"   Сазанський Анатолій

:)
Коментатор Редакція Майстерень, [ 2011-01-14 12:46:38 ],
на сторінці поезії     "ZZZZ рефлексія-експромт (слабенький)..ZZZZZ"   Сазанський Анатолій

Насправді ви, шановний Анатолію Сазанський, як на мене, глибоко не праві. Творець немає ні національної, ні расової ні належності, ні пріоритетів. Як немає і своїх рабів, бо, як Вищий Закон, діє, але не керує нічиєю волею. І нам зовсім не пристало розділяти дію Вищого Закону за нац.ознаками. І, тим більше, не мудро кожну хмарину в небі, чи тінь від чогось на землі, звати богом.
Та й проводити таку вже чітку найвищу лінію, скажімо, від Єдинобожжя Ехнатона через жерців, що навчали таїнству Мойсея, а відтак від Мойсея до Христа - не зовсім правильно. Бо ж зрозуміло, що на одній вервиці трохи зумисно (у наслідок ряду всехристиянських соборів) з'являються не безпосередні творіння Рук і Волі Найвищої, а ті чи ті події, явища, що отримали певне людське трактування, що аж ніяк не є непогрішимістю в найвищому розумінні. Та разом із тим, все те є таки поважними і глибокими традиціями, що не раз проявляли свою чудотворну силу.

З іншого боку, нічого у цьому світі немає окремого, все цілісно, і нічого, схоже, і не належить людству, тим більше націям, окрім любові до тієї землі, на яку вони призвані, чи не так?

Те, що у поширених релігіях є купа погрішимих моментів, не значить, що вони деструктивні. Певно що чимало дверей залишено для нас, але в них точно не пройти із ненавистю до ближніх.
То ж прошу вас, пане Анатолію, втримуйте себе від сумнівних дій - діліться з нами красою своїх віршів, які говорять про вас зовсім інше, аніж коментарі, в яких ви чомусь інколи перебуваєте не на рівні своєї поетичної гідності.
Коментатор Тетяна Роса, [ 2011-01-20 14:48:04 ],
на сторінці поезії     "ZZZZZZРУСЬ КАНДАЛЬНАЯ ZZZZZZZZ"   Сазанський Анатолій

1   ...   7   8   9   10   11   12   13   14