Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Борис Щавурський (1961)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Валентин Бендюг, [ 2008-02-29 09:51:06 ],
на сторінці твору     "* * * (назву змінено ред.)"   Щавурський Борис

Коментатор Борис Щавурський, [ 2008-02-29 10:01:01 ],
на сторінці твору     "* * * (назву змінено ред.)"   Щавурський Борис

Моє вітання "Поетичним майстерням"!
Гадаю, пора вже й мені сказати декілька слів на захист "вітчизни курви"
1. Пані Лесю, за своє 44-річне життя я вже стільки надивився і наслухався щирих-прещирих українців, що ось-ось мене знудить!І коли я вкотре чую про чиюсь немеркнучу любов до матері- неньки - матусі- України, як її прославляють, то виникає відчуття, ніби її вже завтра хочуть продати. А відносно матері, то в кожної нормальної людини вона - одна, тобто та жінка, котра тебе народила. Щодо матері-України - то вже, даруйте, якесь несусвітнє збоченство!
2.Пане Григорію Слободський! Перш ніж вам щось відповісти, хотілось би спочатку дізнатися, ви справді напівписьменний, чи тільки вдаєте такого?! Бо якщо правдою є перший варіант, то з напівписьменними фанатами мені нема про що говорити.
3.Вельмишановні Критус Нахман і Юрію Лазірко! По перше, я не пишу віршиків, по друге, вірші я органічно не можу писати слабеньких, бо не дозволяють ні освіта, ні талант.А те, що ви ляпнули про якусь атмосверу і ковбасу - це тільки ваша профанська (а як інакше?) думка, оскільки якогось більш-менш пристойного літературознавчого аналізу (утім, звідки їм узятися після "атмосфери і ковбаси?!) я не прочитав.
4.Ще одне - Юрію Лазірко. Якщо ви з дурної голови гадаєте, що поезія повинна щось комусь прививати, то це ви так думаєте. Я би порадив вам краще зробити прививку від чогось іншого - на вибір.


Коментатор Макс Непорада, [ 2008-03-01 08:07:21 ],
на сторінці твору     "* * * (назву змінено ред.)"   Щавурський Борис

Шановне товариство! Кілька днів я спостерігав за тим, що тут відбувається, але не хотів ще й собі світитися у такій катавасії. Але тепер все ж таки скажу.

У журналістської братії Європи і Америки мабуть з правічних часів журналістики практикуються заголовки подібного роду. У нас вони набули своєї ваги тільки за часів Незалежності(побічні ефекти демократії, най і недорозвиненої) і продовжують свою впевнену ходу.

Цей прийом привертання уваги до слабенького і нікчемненького матеріалу ви можете бачите щодня у світовій мережі інтернет. І так як ви щодня клікаєте курсором миші на черговій "сенсації", а там виявляється якась нісенітниця, так ви і купилися на цей заголовок. Тим ви дуже потішили і я зараз продовжую тішити автора, що на це звісно й розраховув, а редакція майстерень(Тобто один з 18. Хто?)його підтримала.

Найправильніший вихід - припинити цю маячню. Ви самі розумієте, що через рік і набагато раніше, крім автора, цієї писанини ніхто не згадуватиме, але ж, звісно, хочеться викликати негідника на дуель, вимагати сатисфакції...

НЕ ТРЕБА!

БАСТА коментарям! І тоді БАСТА віршику.

P.S. ніхто, сперечаючись в зопалі за Неньку не помітив (чи зробили вигляд?) як образили Лесю Романчук. Образив знову ж таки один з редакторів майстерень, котрому усе це на руку.

Я думаю кілька скурвлених рядків пана Шавурського
не варті того, щоб втрачати Лесю Романчук. Інакше вам/нам всім довіку так і гризтися зі своїми амбіціями і недалекоглядними поглядами.

Тому, пане Гордасевич-Дикий, Вам як чоловікові, личило б все ж таки вибачися, навіть видаливши коментар... Просити пробаченя важко - отримувати прощення приємно. І в душі трохи менше болітиме.
Коментатор Леся Романчук, [ 2008-03-01 09:19:29 ],
на сторінці твору     "* * * (назву змінено ред.)"   Щавурський Борис

1   2   3   4   5   6