Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олександр Сушко (1969)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Сторінку Закрито, [ 2018-12-24 13:12:47 ],
на сторінці поезії     "Дружба"   Сушко Олександр

Ось мене деякі люди звинувачували в расизмі, але ж зараз в Україні не народна і не українська влада: пани Порошенко, Гройсман, Яценюк, пан Зеленський, який, хоча й не є політиком, але виконує функцію "відволікати людей від того, що робиться в країні" - це все нащадки тих євреїв, які співпрацювали з польською та російською колоніальною владою, експлуатуючи українське селянство, чому й виник конфлікт із козаками, який закінчився сумнозвісною Коліївщиною. Тобто, з одного боку ми маємо російського агресора, а з іншого - корумповану українську владу, яка годує людей обіцянками, а сама тишком-нишком дбає про свої особисті бізнесові інтереси. Ось чому у мене немає бажання йти на війну, яку неможливо виграти, яка триває, поки люди ворогують і не шукають шляхів примирення. Але рушниця не поверне нам мир, і справа тут не в маминій спідниці, а в тому, що поки не почнеться реальна боротьба з корупцією в Україні, поки не буде винесено вирок першому чиновнику-корупціонеру, поки не будуть розслідувані справи Гонгадзе, Чорновола, Щербаня, Кузьми Скрябіна та інших, поти й триватиме ця безглузда війна, вона може тривати ще 5, 10, 20 років, нашими грошима за підвищені тарифи буде виплачуватися борг МВФ, поки пан Порошенко гайсатиме на броньованій іномарці у супроводі кортежу вулицями Києва. Я просто не розумію, за що загинули діти 18-ти річні на Майдані, за безвіз? за томос? чи за світле майбутнє України?
Коментатор Світлана Майя Залізняк, [ 2018-12-24 13:52:13 ],
на сторінці поезії     "Дружба"   Сушко Олександр

Е ні...
Я нічого не писала крамольного. Що я могла писати про Шоху...та я його не знаю...В кут вас загнали, то гарчите...
ви писали про Ярослава, що в капелі не шанують. Це друг? навіщо це мені... а Ви його шануєте????????
Кого Ви шануєте, крім себе... Запевнював мене, що Ярослав не цінує моїх поезій. Налаштовував один проти одного. Відчепіться. Нема реалізації? Зрозуміли, що я не напишу передмови...то стали в позу... праведник ви сайтівський...
Якщо ви "вивалите"....то хай там буде не вигадка, а правда.
Та де ж ви її візьмете? лицемірна особа...
Нападаєте на талановитіших. Цькуєте...
Про Дударя ви писали так, про вірші: З того роя не вийде ні х.....я. То кажіть в очі. Я ж чемно відмовила авторові. Глянула надіслане. Не образила.
Яка приватна переписка... у мене справ чимало.
А сатира Ваша недолуга, проти всіх, проти всього. Шпиняєте, як стріляєте порскавкою...
Про всіх названих я можу чесно сказати в очі, і вони занають...що. Але нікому це нецікаво. Кожен самодостаній. Якщо почнете вигадувати, то побажаю вам брехнею власною захлинутися. Ліпше б я Вас не знала... Отак дружи...)
Коментатор Серго Сокольник, [ 2018-12-24 14:00:12 ],
на сторінці поезії     "Дружба"   Сушко Олександр

1   ...   73   74   75   76   77   78   79   80   81   ...   170