Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Володимир Ляшкевич (1963)

Рубрики / НОВОВЕДИЧНИЙ РЕАЛІЗМ

Опис: Ведизм, як світоустрійна система поглядів і дій, має декілька фундаментальних складових, одна з яких все виразніше проявляється в нинішні часи зростання досяжних енергій світу. Тож і нині, коли вже завершилася Калі-Юга (1699 р), і всі особисті й загальні можливості поступово природно розкриваються, звільняються від минулих обмежень, пора ставати на особисті шляхи власного призвання.
Це і є ведизмом зростання, або сучасні нововедичні реалії, а по суті - новим ведизмом. І це зовсім не релігія чи культ.
Є ще ведизм часів падіння, знайомий нам, як індійський ведизм - індуїзм, будизм, є й інші складові - прояви індивідуального буття періоду дійсності на найвищих можливостях і досягненнях людства "золотих епох". Та ті верхи поки не надто актуальні. Бо ж повне коло Юг біля 24 тисяч років. Але ми вже на початку нового всезагального зростання.
Детальніше про Юги тут
https://enjoytm.ru/whats-an-year-now/

Щодо запропонованого мною читачеві циклу романів, то тут зараз
опубліковані суттєві фрагменти серединної і початкової частин циклу.
Пишуться романи подальших подій.
Для оцінювання об'єму художнього дійства - цикл Толкіна географічно займав би в загальній картині дій в романах порівняно невеличке місце, хоча, звісно, саме ті персонажі і ті сюжети в циклі відсутні.

Разом представлені романи показують початок і завершення особистого становлення вже цілком дорослого головного героя, українця - в керунку розвитку прихованих здібностей задля втілення його земних покликань і Призвання в цілому. Герой у чималому колі дотичних осіб бере участь в ряді подій із широкою світовою географією. Завдяки розвинутим тонким системам сприйняття починає контактувати з особливими реальними особами, що відкривають йому паралельне земне буття у найширшому спектрі.
Головний герой отримує і своїх супутників, ширше коло героїв: просту жіночу особу, а також колишнього ангела і вищого демона, які розвиваються з його допомогою, і,зрештою, займають належні собі місця в основних частинах видимого і невидимого земного буття - в Посмертному Бардо, Темносвіті, і Першосвіті, а також, в нашому Середзем’ї. Та стосунки добра і зла, темного і світлого, й далі вирують і над головними героями, що служать майбутньому Землі саме через відданість Гармонії,яка інколи значно вища за відомі закони....

В 3 і 4 романах розповідається про продовження сутнісного становлення учасників життєпису в нинішньому багатомірному світі. Неочікувані події, неймовірні особистості з непересічними здібностями розкривають перед читачами зовсім інші, незвичні картини земного буття. Бо ж є ще ті, котрі пов’язують собою минуле й нинішнє. І нехай в кожного з них своя доля, але в їхніх стосунках з героями роману стають зрозумілішими для читачів, як останні декілька тисяч років історії людства, такі ті джерела, що формували історію загалом. Збережені особисті згадки торкаються постаті Ісуса і його близького оточення, відомих античних і доантичних образів, сурів і асурів, титанів, демонів, драконів і ельфів, справ земних і небесних, а в четвертому романі і образу самого Творця. Заодно відкривається й магічна сторона існування світів. На тлі безупинних подій героями романів осягаються приховані простори загальної дійсності, де всюди свої умови, своє буття, своя відповідальність.
Куди рухаються ці персонажі, що їх веде шляхом постійного зростання? Якими цілком досяжними вміннями оволодівають? Чи досяжне те саме читачам? Це основні питання, на які пропонуються цілком раціональні, хоча й художні відповіді.
Та нехай раніше зовсім звичні особи в романах поволі й набувають вкрай важливих здатностей, але головним, як і завжди, виявляється вміння породжувати і зберігати живі людяні стосунки, здатність підтримувати інших, і плекати найкращі власні риси. І тоді щастя постає, як закономірний стан кожного саме на своєму місці згідно особистого Призвання, і в колі найближчих…

  Переглянути все