Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Вікторія Торон

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Вікторія Торон, [ 2019-01-25 08:26:12 ],
на сторінці поезії     "Все дороге тобі"   Торон Вікторія

Коментатор Ігор Деркач, [ 2019-01-25 21:53:29 ],
на сторінці поезії     "Все дороге тобі"   Торон Вікторія

Коментатор Вікторія Торон, [ 2019-01-26 04:11:47 ],
на сторінці поезії     "Все дороге тобі"   Торон Вікторія

Коментатор Вікторія Торон, [ 2019-01-26 22:08:11 ],
на сторінці поезії     "Все дороге тобі"   Торон Вікторія

Коментатор е ю, [ 2019-01-26 22:29:25 ],
на сторінці поезії     "Все дороге тобі"   Торон Вікторія

Іноді читача щось обурює, що він й сам достеменно не може сформулювати, що саме... Особливо, коли сенси багаторівневі, як і почуття. А за гострого протистояння найтонші відхилення у будь-яку сторону вже розпалюють пристрасті. Звісно, що саме негатив у будь-якій формі подразнює почуття. Хоча іноді боротьба із негативом також перетворюється на негатив. Мені іноді здається, що негативні почуття прагнуть скорше спровокувати подібне, аніж завдати будь-якої іншої шкоди. Тобто включаючись у таку боротьбу, ти вже програв... Уникаючи боротьби – також. Тонкий шлях справжньої істини, легко відхилитись у будь-яку сторону, а наслідки – завжди непередбачувані. Можливо, коментатори прореагували якраз на експресію саме Вашого "безсилля", у такій закамуфльованій формі виражаючи проти неї протест. Адекватність тут явно постраждала, але може хоча б це якось вивело Вас із цього стану) Звісно ж, я просто намагаюсь знизити надмірний градус негативу:) Бажаю усім найкращих та найпозитивніших внутрішніх проживань! "Життя – то боротьба..."
Коментатор Олександр Сушко, [ 2019-01-26 22:42:09 ],
на сторінці поезії     "Все дороге тобі"   Торон Вікторія

Коментатор Вікторія Торон, [ 2019-01-27 00:03:44 ],
на сторінці поезії     "Все дороге тобі"   Торон Вікторія

Дякую, Юрію, Ви глибоко аналізуєте. Тут уже питання впирається у світогляд. Я взагалі вважаю, що є глибоко трагічна сторона нашого існування Про це не треба увесь час говорити, але часом, коли притисне, можна й сказати. Якщо не визнавати трагічних сторін життя, то наша література ніколи не виборсається з тенет «провінційності». При цьому я категорично проти того, щоб без кінця оплакувати свою долю і свою історію там, де ми самі винні, де все пішло погано через нашу власну дурість. Але все ж є якісь екзистенційні моменти, з якими нічого не можна зробити. Щодо того, що людям неприємно, коли хтось говорить про «негатив», то що поробиш. По-перше, ті, хто пише, краще від інших повинні розуміти, що вже саме написання, тобто словесне формулювання почуттів, часто виводить із пригніченого стану. В даному випадку я не вірю, що коментатори зрозуміли й глибоко перейнялись настроєм вірша. Ніхто не напише песимістично настроєному авторові, що його вірш -- «знущання над мовою» або «Лахміття слів, наверганих без ліку». Тут у людей була зовсім інша мотивація.
Коментатор Вікторія Торон, [ 2019-01-27 00:07:12 ],
на сторінці поезії     "Все дороге тобі"   Торон Вікторія

Пане Олександре, якщо Ви дійсно хочете «щиро допомогти», то треба навчитись це робити зграбніше. Адже як літератор, Ви повинні розуміти оту вічну проблему, про яку писав ще Тютчев: «Нам не дано предугадать, как слово наше отзовётся». Треба навчитись зважувати свої слова, особливо критичні. Ваші літредактори Вами вибрані, Ви погодились на те, як вони з Вами поводяться, це не може бути виправданням Вашої поведінки щодо інших. Я на сайті буваю спорадично, але в мене виникла підозра, що Ви трохи маніпулюєте людьми. Ви їм лестите, потім нещадно з них глузуєте, потім вдаєте бідного сироту, якого всі «зобиджають», прибідняєтесь і патетично запитуєте: «Справді, хто я тут такий?» і посипаєте голову попелом. Як тільки Вам вірять, все починається по новому колу. Люди не терплять, коли з ними так поводяться. Я не знаю, коли Ви щирі – чи коли намагаєтесь усе спустити «на гальмах» і закликаєте до примирення, чи коли Ви гостро й необ’єктивно коментуєте під виглядом «іронічного гумориста». Ви, звичайно, вносите на сайт пожвавлення, привертаєте читачів (особливо до себе), але якою ціною? Вибачте, якщо неправильно Вас охарактеризувала.
1   ...   36   37   38   39   40   41   42   43   44   ...   47